سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ابرکوه معرفی شد

۱۴ آبان ۱۴۰۱ / در عمومی

با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد و جمعی از مسئولان شهرستان ابرکوه، سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ابرکوه معرفی شد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، احمد آخوندی روز پنجشنبه ۱۲ آبان ماه در مراسم معارفه سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه با اشاره به اینکه شهر ابرکوه یکی از ۱۴ شهر نمونه گردشگری کشور است، افزود: «شهرستان ابرکوه در هر سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دارای پتانسیل‌های خوبی است و تلفیق آثار تاریخی، طبیعی، فرهنگی، صنایع‌دستی و… به‌قدری زیاد است که می‌توانیم آن را یکی از غنی‌ترین شهرها در حوزه سه‌گانه خود بدانیم.»
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد ادامه داد: «بافت تاریخی ابرکوه با مساحتی بالغ بر ۱۷۰ هکتار، واقع در مرکز این شهرستان، از بزرگ‌ترین بافت‌های باارزش استان و نمونه‌ای منحصربه‌فرد از زنده‌ترین بافت‌های تاریخی ایران محسوب می‌شود که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.»
آخوندی وجود انجمن‌ها و فعالین خوب در هر سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ابرکوه را از دیگر نقاط قوت این شهرستان عنوان کرد و خطاب به سرپرست جدید این شهرستان گفت: «برنامه‌محوری از موضوعات مورد توجه ما در ابرکوه است، بطوریکه این شهرستان، هم برای مردم خود شهرستان، هم استان، هم ایران و هم در عرصه بین‌المللی باید برنامه داشته باشد.»
او تصریح کرد: «تشکل بخشی به فعالان این شهرستان از دیگر انتظارات ماست، در حوزه گردشگری تشکل‌های ابرکوه بسیار قوی هستند و در حوزه صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی ابرکوه این نیاز بیشتر احساس می‌شود.»
آخوندی به استفاده از تجربیات نخبگان، فرهیختگان و افراد صاحب‌نظر شهرستان، برای رشد و توسعه ابرکوه تأکید کرد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به اینکه رویداد محوری سیاست مهم استان در زمینه گردشگری است، اضافه کرد: «هر هفته در استان یک رویداد و برنامه خاصی داریم که امیدوارم شهرستان ابرکوه نیز مشارکت خوبی داشته باشد.»
در پایان این مراسم آخوندی از حمید مشتاقیان رئیس سابق اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه قدردانی و تشکر کرد و برای جواد عادل به‌عنوان سرپرست جدید این شهرستان آرزوی موفقیت و بهروزی کرد.

آخرین مطالب

مناسب‌سازی منوی رستوران حاجی‌بابایی اله آباد زارچ به خط بریل هم‌زمان با میزبانی تیم ملی گل بال نابینایان

حفاظت بلندمدت از بازار حضرت عباسی با اجرای عملیات کنترل و پیشگیری از آسیب موریانه

نشست مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد و معاون فرماندار بهاباد برگزار شد

معاون استاندار یزد:
نظارت بر اقامتگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی در آستانه اربعین تشدید می‌شود/ لزوم آمادگی کامل برای میزبانی از زائران حسینی

ثبت رویداد «نسیم اربعینی» در فهرست رویدادهای گردشگری کشور/ نذر بادبزن‌های حصیری بافق جهانی می‌شود

الهه خاکباز الوندیان
افسانه نخودی؛ روایت ایرانی برای پیوند جهان گسسته در موزه قصه یزد

انتصاب سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد

تأسیسات گردشگری یزد آماده میزبانی از زائران اربعین هستند

چهارمین جشنواره ملی پسته احمدآباد اردکان برگزار می‌شود

تدوین ضوابط حفاظتی بافت تاریخی، باغ‌ها و اراضی کشاورزی تفت در دستور کار قرار گرفت

هم‌افزایی شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی نیر

برگزاری نخستین دوره آموزش هنر سنتی زنجیرسازی در اردکان