روستای فهرج، اولین روستای دسترس‌پذیر گردشگری ایران

۲۱ آبان ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد گفت: روستای فهرج به عنوان اولین روستای گردشگری دسترس‌پذیر سطح کشور معرفی می‌شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی یزد، همایش فهرج‌شناسی امروز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ در روستای هدف گردشگری فهرج، با حضور جمعی از نویسندگان، مورخین و مفاخر علمی و فرهنگی استان یزد و باهدف آشنایی با ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و تمدنی روستای هدف گردشگری فهرج به همت سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان یزد و همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد، بخشداری مرکزی یزد برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد در این همایش با اشاره به انتخاب روستای فهرج با رتبه دو ملی به‌عنوان یکی از هشت کاندیدای ایران، در پروژه بهترین روستاهای جهانی گردشگری سال ۲۰۲۴ میلادی برای معرفی به سازمان جهانی گردشگری گفت: در این مدت اخیر در روستای هدف گردشگری فهرج اقدامات بسیار ارزنده‌ای انجام‌شده و هم‌افزایی بسیار خوبی بین بخش دولتی و غیردولتی در این روستا شاهد بوده‌ایم.

او ادامه داد: انتخاب روستای فهرج به عنوان کاندیدای ایران، در پروژه بهترین روستاهای جهانی گردشگری سال ۲۰۲۴ میلادی برای معرفی به سازمان جهانی گردشگری بهانه‌ای بود برای اقدامات ماندگار در این روستا که در انجام تک‌تک آن‌ها مردم روستا نقش مهمی داشتند و امیدواریم این هم‌افزایی را در سایر نقاط استان هم ببینیم.

رستگاری خاطرنشان کرد: دسترس‌پذیری محور گردشگری – تاریخی و فرهنگی روستا از جمله اقدامات مهمی است که در آن انجام‌شده و امکان بازدید گردشگران با نیازهای خاص را فراهم کرده است و با توجه به این اقدام، به زودی روستای فهرج به عنوان اولین روستای گردشگری دسترس‌پذیر در سطح کشور معرفی می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد در پایان با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره استانی زعفران بهاباد در روستای آسفیج در روزهای ۲۳ و ۲۴ آبان ماه، از همه حضار در همایش دعوت کرد تا در این جشنواره حضور یابند.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت روز جهانی و هفته گردشگری

دومین رویداد «آوای افق در خانه‌های خشتی» در اردکان برگزار می‌شود

معاون گردشگری استان یزد:
تمرکززدایی از یزد با توسعه رویدادهای گردشگری در شهرستان‌ها انجام می‌شود

فناوری و هوش مصنوعی، گردشگری یزد را به سمت پایداری خواهد برد

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی