استاندار:
درصدد بهترین برنامه‌ریزی برای حوزه صنایع‌دستی استان یزد هستیم

۰۷ تیر ۱۴۰۲ / در صنایع دستی

استاندار یزد از برنامه‌ریزی استان در حوزه صنایع‌دستی یاد کرد و گفت: در نظر داریم تا در حوزه‌های مختلف مانند شهرک‌های صنایع‌دستی، بیمه هنرمندان، بسته‌بندی و صادرات،‌ ترویج برگزاری رویدادهای مشابه مانند نمایشگاه صنایع‌دستی و همچنین فرهنگ‌سازی خرید صنایع‌دستی در بین عموم مردم، بهترین برنامه‌ریزی را داشته باشیم.

به‌گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مهران فاطمی روز چهارشنبه ۷ تیرماه بابیان این‌که چهاردهمین نمایشگاه صنایع‌دستی یکی از بهترین، پررونق‌ترین و شاداب‌ترین نمایشگاه‌های صنایع‌دستی است،‌ اظهار کرد: در سایر نقاطی که بازدید کردیم بخش‌های متعدد صنایع‌دستی به عنوان یک بخش ارزش‌آفرین، هویت‌آفرین و ثروت‌آفرین به خوبی دیده می‌شود و این نشان از پویایی این هنر صنعت در یزد دارد.

استاندار یزد با تأکید بر این‌که در همه شهرستان‌های استان یزد فرصت‌های خوبی در حوزه صنایع‌دستی وجود دارد، گفت: در نظر داریم تا در حوزه‌های مختلف مانند شهرک‌های صنایع‌دستی، بیمه این هنرمندان، بسته‌بندی و صادرات،‌ ترویج برگزاری رویدادهای مشابه مانند نمایشگاه صنایع‌دستی و همچنین فرهنگ‌سازی خرید صنایع‌دستی در بین عموم مردم، بهترین برنامه‌ریزی را داشته باشیم.

او در پایان نسبت به آینده این حوزه ابراز امیدواری کرد و گفت: درصدد هستیم تا برای تقویت هر چه بیشتر حوزه صنایع‌دستی اقدام کنیم، در عین‌ حال تاکنون اقدامات در این حوزه نشان از آینده روشن این حوزه است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت

اختصاص ماهانه ۳ میلیارد تومان تسهیلات به تأسیسات گردشگری اردکان