دانش‌آموزان مهریزی آموزش صنایع‌دستی می‌بینند

۰۹ بهمن ۱۴۰۱ / در صنایع دستی

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز از برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی ویژه دانش آموزان مهریزی خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، علی‌اکبر قانعی روز یکشنبه ۹ بهمن‌ماه از برنامه‌ریزی برای  برگزاری دوره‌های آموزش رشته مینای سفال در مهریز خبر داد و اظهار داشت: هنر راه بسیار خوبی برای درمان استرس و مشکلات اضطرابی در کودکان است و فعالیت‌های هنرمندانه به آن‌ها کمک می‌کند که موضوعات دیگری مثل خواندن و ریاضیات را بهتر یاد بگیرند.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز افزود: همچنین آموزش هنر به کودکان به بهبود تحول دیداری، حرکتی و اجتماعی کودکان نیز کمک می‌کند و وسیله‌ای برای بیان احساسات، تجربیات و هیجانات آن‌ها محسوب می‌شود و کودکان می‌توانند از آن به‌عنوان روشی برای برقراری ارتباط استفاده کنند.

قانعی تصریح کرد: با توجه به مسائل یادشده و با برنامه‌ریزی اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز، مربیان دو دوره پایه اول و دوم مدارس سماء این شهرستان برای آموزش رشته مینای سفال انتخاب شدند و آموزش‌های موردنیاز به آن‌ها ارائه شد.

او اظهار امیدواری کرد بتوان با برگزاری دوره‌های هنری و صنایع‌دستی، ضمن مهارت‌آموزی به دانش آموزان، بتوانیم برنامه‌ریزی گسترده‌تری برای کودکان و نوجوانان این شهرستان درزمینه‌ی برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت‌آموزی انجام دهیم.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

شالبافیان تأکید کرد
بافت تاریخی جهانی یزد؛ بزرگ‌ترین فرصت سرمایه‌گذاری در گردشگری و صنایع‌دستی

جشنواره پسته بهادران امروز به کار خود پایان می‌دهد

گواهی سپرده خاص؛ ظرفیت جدید تأمین مالی بازسازی هتل‌ها و تأسیسات گردشگری یزد

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با هنر زیلوبافی ویژه نوجوانان در میبد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی مهریز با دستور دادستان متوقف شد

برگزاری کارگاه هزار خشت به مناسبت هزاره گنبد عالی ابرکوه

سومین جشنواره نان میبد تا ۲۴ مهرماه ادامه دارد

معاون میراث‌فرهنگی استان یزد:
اقدامات حفاظتی و بررسی‌های فنی در بنای تاریخی سلطان بندر آباد ادامه دارد

ضرورت اجرای پروتکل‌های پایش پیشگیرانه برای حفاظت از موزه‌ها در برابر مخاطرات جوی

آغاز عملیات ایمن‌سازی و پاک‌سازی پشت‌بام کاروانسرای شاه‌عباسی میبد

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد تأکید کرد:
ضرورت تقویت همکاری تشکل‌های تخصصی برای توسعه گردشگری یزد

درخشش هنر و اصالت بفروئیه در سطح ملی/ استاد حبیب‌الله موتاب بفروئی برگزیده ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی شد