علوی در بازدید از سیزدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی:
رفع مشکلات صنایع‌دستی از رسالت‌های اصلی ماست

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / در صنایع دستی

مدیرکل دفتر تجاری‌سازی و بازاریابی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از نمایشگاه ملی صنایع‌دستی یزد بازدید کرد و به فعالان این حوزه پیگیری رفع مشکلاتشان را وعده داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، شب گذشته ۲۸ اردیبهشت‌ماه سید حسین علوی در سفر به یزد و بازدید از نمایشگاه ملی صنایع‌دستی استان یزد در گفتگو با غرفه داران نسبت به پیگیری مشکلات این حوزه اعلام آمادگی کرد و گفت: «تیم مدیریتی مهندس عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی نسبت به رفع مشکلات صنایع‌دستی بسیار اهتمام دارد و رفع این مشکلات و رسالت‌های اصلی ماست.»
مدیرکل دفتر تجاری‌سازی و بازاریابی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بابیان اینکه مباحثی مانند مشکلات در تأمین مواد اولیه، بازاریابی و بازار سازی بعضاً به هماهنگی‌های بین بخشی و بین دستگاهی نیاز دارد، گفت: «در این خصوص نیز تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم و از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم.»
علوی در این سفر نیم روزه به استان یزد نسبت به پیگیری مسائل مربوط به حوزه صنایع‌دستی اقدام کرد و به‌طور مستقیم با فعالان صنایع‌دستی خصوصاً غرفه داران به گفت‌وگو پرداخت.

آخرین مطالب

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد