تورهای اردکان‌گردی دوشنبه‌ها برگزار می‌شود

۱۷ دی ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان از برگزاری دوشنبه‌های اردکان‌گردی برای اولین بار در شهرستان اردکان خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مجاهد کرباسی هدف از برگزاری دوشنبه‌های اردکان گردی را معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری و جذب گردشگر عنوان کرد و افزود: طی روزهای آینده با همکاری پایگاه پژوهشی شهر اردکان و موسسه کهن سرزمین ایساتیس، برنامه‌ریزی در خصوص برگزاری دوشنبه‌های اردکان گردی به صورت دو هفته یک‌بار انجام می‌شود که با اجرایی کردن آن امیدواریم گام‌های مثبتی در راستای ارتقاء گردشگری شهرستان اردکان برداشته شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان با اشاره به برگزاری اولین دوشنبه‌های اردکان‌گردی در بافت تاریخی شریف آباد، بیان کرد: این برنامه به‌عنوان یک فرصت مناسب برای آشنایی بیشتر مردم و گردشگران با فرهنگ و تاریخ غنی اردکان برگزار می‌شود.

او اظهار امیدواری کرد که با همکاری شهروندان و گردشگران، این برنامه بتواند به تقویت حس تعلق به میراث‌فرهنگی و نیز افزایش آگاهی جامعه در مورد ارزش‌های تاریخی اردکان کمک کند.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

کفسازی محور گلچینان با نظارت پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد سامان‌دهی می‌شود

توسعه زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌ای ماندگار برای آینده یزد

تجربه استادکاران پیشکسوت؛ گنجینه‌ای زنده برای صیانت از هویت تاریخی و معماری یزد

هنرستان صنایع غذایی قهوه‌چی در یزد افتتاح شد

سومین رویداد سه‌شنبه‌های میبدگردی در محله تاریخی کنزی‌های بشنیغان برگزار می‌شود

جشنواره تابستانه و جشنواره خرما فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری بافق

دومین جشنواره از بذر تا نذر در تنگ چنار مهریز برگزار شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته در یزد برگزار می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:
بافق فراتر از معدن، در مسیر توسعه صنایع‌دستی و ظرفیت‌های بومی است

هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرمای بافق آغاز به کار کرد

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده