تلاش یزد برای حرکت در مسیر رونق گردشگری سلامت

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به برخی چالش‌های پیش روی توسعه گردشگری سلامت در استان، راه‌اندازی اولین پرواز خارجی در یزد و صدور روادید در فرودگاه شهید صدوقی یزد در آینده نزدیک را عواملی مؤثر برای رونق گردشگری سلامت یزد عنوان کرد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عصر روز پنج‌شنبه ۳ شهریورماه نشست گردشگری سلامت با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، اعضاء کمیته راهبردی گردشگری سلامت و مدیران دفاتر خدمات مسافرتی دارای گواهینامه حرفه‌ای گردشگری سلامت در محل این اداره‌کل برگزار شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد در این نشست با اشاره به اینکه در یزد ۹ بیمارستان به بیماران بین‌الملل خدمات ارائه می‌دهند، گفت: «فرآیند جذب بیمار و تحویل او به بیمارستان‌ها بر عهده مراکز وابسته این اداره‌کل است و تشخیص بیماری و درمان بر عهده مراکز زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد.»
او بابیان اینکه استان یزد به‌عنوان یکی از اضلاع مثلث طلایی گردشگری ایران و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مناسب بهداشتی و درمانی و همچنین با برخورداری از پزشکان و متخصصان باتجربه زمینه مناسبی برای توسعه گردشگری سلامت دارد، تأکید کرد: «بااین‌حال رونق گردشگری سلامت در استان یزد با مشکلاتی نیز روبرو است.»
آخوندی با اشاره به برخی چالش‌های پیش روی توسعه گردشگری سلامت در استان، راه‌اندازی اولین پرواز خارجی در یزد و صدور روادید در فرودگاه شهید صدوقی یزد در آینده نزدیک را عواملی مهم در راستای رونق گردشگری سلامت یزد عنوان کرد.
او تصریح کرد: «اطلاع‌رسانی بین‌المللی، توسعه ناوگان حمل‌ونقل، ایجاد مراکز رفاهی و اقامتی متناسب با استانداردهای جهانی از ضرورت‌های بحث گردشگری سلامت است که با تحقق آن‌ها می‌توان از مزایای متعدد این صنعت رو به رشد در جهت اشتغال‌زایی، رشد کیفی بخش سلامت، توسعه اقتصادی و ارزآوری بهره گرفت.»

آخرین مطالب

الهه خاکباز الوندیان
از دل قنات تا قلب موزه؛ روایت زنده میراث آب در اردکان

رئیس کمیسیون گردشگری و عضو شورای اسلامی شهر یزد تأکید کرد:
سامانه هوشمند مدیریت میراث؛ گام تازه یزد برای حفاظت از بافت تاریخی

آغاز به‌کار رسمی پایگاه مردمی احیای قنات‌های بافت تاریخی اردکان؛ الگویی از مشارکت اجتماعی در حفاظت از میراث فرهنگی

مدیرکل میراث فرهنگی یزد: فقدان محمد حسین غلامرضایی (علی رضایی) ضایعه‌ای بزرگ برای صنایع دستی ایران است

مناسب‌سازی منوی رستوران حاجی‌بابایی اله آباد زارچ به خط بریل هم‌زمان با میزبانی تیم ملی گل بال نابینایان

حفاظت بلندمدت از بازار حضرت عباسی با اجرای عملیات کنترل و پیشگیری از آسیب موریانه

نشست مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد و معاون فرماندار بهاباد برگزار شد

معاون استاندار یزد:
نظارت بر اقامتگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی در آستانه اربعین تشدید می‌شود/ لزوم آمادگی کامل برای میزبانی از زائران حسینی

ثبت رویداد «نسیم اربعینی» در فهرست رویدادهای گردشگری کشور/ نذر بادبزن‌های حصیری بافق جهانی می‌شود

الهه خاکباز الوندیان
افسانه نخودی؛ روایت ایرانی برای پیوند جهان گسسته در موزه قصه یزد

انتصاب سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد

تأسیسات گردشگری یزد آماده میزبانی از زائران اربعین هستند