برگزاری رویدادهای ورزشی هم‌زمان با هفته تربیت بدنی در بافت تاریخی یزد

۲۳ مهر ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی رویدادهای ورزشی در بافت تاریخی یزد برگزار می‌شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری وصنایع‌دستی یزد، سید محمد رستگاری با اعلام این خبر گفت: ۲۶ مهرماه روز تربیت بدنی و ورزش نام‌گذاری شده و هرساله از این تاریخ تا دوم آبان ماه به عنوان هفته تربیت بدنی گرامی داشته می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد افزود: به همین مناسبت با همکاری کمیته‌های تخصصی گردشگری و اداره کل ورزش و جوانان یزد، رویدادهای ورزشی در نقاط مختلف بافت تاریخی یزد برگزار می‌شود.

او افزود: بافت تاریخی یزد در این هفته میزبان گروه‌های مختلفی از ورزشکاران استان است. برگزاری ورزش همگانی با حضور خانواده‌ها، رویداد مرتبط با ورزش معلولین و اجرای حرکات نمایشی با حضور رزمی‌کاران استان از برنامه‌هایی است که در بافت تاریخی یزد برای هفته تربیت بدنی برنامه ریزی شده است.

رستگاری اضافه کرد: این رویدادهای ورزشی باهدف ایجاد شورونشاط اجتماعی و ارتقای سطح سلامت جسمی و روانی جامعه برگزار می‌شود و می‌تواند توسعه گردشگری را در پی داشته باشد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گورماست؛ میراث خوراکی استان یزد با طعم انار

کانون مشورتی محلات یزد در پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد تشکیل شد

معاون گردشگری استان یزد:
رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری یزد نقش‌آفرین هستند

آغاز مرمت خانه تاریخی ارزانی ابرکوه

بافق میزبان هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرما

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد