برگزاری اولین کارگاه آموزشی رویداد نشان ملی در یزد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ / در صنایع دستی

سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان یزد از برگزاری اولین کارگاه آموزشی رویداد نشان ملی به‌منظور آماده‌سازی هنرمندان صنایع‌دستی برای دریافت نشان ملی و بین‌المللی در یزد خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عبدالمجید عربی گفت: این کارگاه‌های آموزشی که بر اساس استانداردها و ضوابط دریافت نشان ملی و بین‌المللی است، از روز گذشته جمعه ۱۵ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه علم و هنر یزد آغاز شده است.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان یزد افزود: با توجه به اینکه هر دو سال یک‌بار وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نسبت به اهدای مهر اصالت ملی به آثار هنرمندان اقدام می‌کند، به‌منظور استانداردسازی آثار آن‌ها، این رویداد استانی برگزار می‌شود.

عربی اظهار کرد: هنرمندانی که در این رویداد ثبت‌نام می‌کنند با حضور در کارگاه‌های آموزشی با رفع عیوب آثار خود، برای دریافت نشان ملی و بین‌المللی آماده می‌شوند و آثار خود را با کمترین ایراد برای داوری اصلی نشان ملی ارائه می‌کنند.

او با اشاره به استقبال خوب هنرمندان از این کارگاه‌ها گفت: این کلاس‌ها در دو نوبت صبح و عصر و با حضور بیش از ۷۰ هنرمند در هر نوبت آغاز شده است.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان یزد تصریح کرد: معیارهای ارزشیابی دریافت نشان ملی، مرغوبیت، اصالت، نوآوری و قابلیت فروش، تناسب بین قیمت و ویژگی‌ها، تناسب بین قیمت و کیفیت، امکان تداوم تولید محصول متناسب نیاز بازار و بسته‌بندی از مهم‌ترین عناوین مطرح‌شده در روز اول کارگاه بوده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت