بافت تاریخی اردکان پاکسازی شد

۲۵ اسفند ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

چهاردهمین آیین پاک‌سازی بافت تاریخی اردکان با عنوان غبارروبی خاطره‌ها برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، چهاردهمین آیین پاک‌سازی بافت تاریخی روز چهارشنبه ۲۲ اسفند با حمایت و همراهی اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان و فرمانداری ویژه شهرستان اردکان و با حضور اعضای انجمن چارسوق، فعالین حوزه گردشگری و اقشار مختلف مردم و دانش آموزان در گستره بافت تاریخی برگزار شد.

هدف اصلی از برگزاری این مراسم نمادین، نشان دادن یکی از فرهنگ‌های اصیل ایرانیان یعنی فرهنگ کهن خانه‌تکانی و استقبال از نوروز بود.

در این مراسم نمادین تعدادی از مسیرهای اصلی گردشگری و ابنیه بافت تاریخی شهر اردکان از زباله پاک‌سازی شد و مردم شهر اردکان با این حرکت، آمادگی خود را برای استقبال از مهمانان و مسافران نوروزی نشان دادند.

در پایان این مراسم هدایایی به رسم یادبود به شرکت‌کنندگان در محل خانه تاریخی ملک افضلی (موزه فرش) اهدا شد.

این برنامه به همت انجمن چارسوق و با مشارکت فرمانداری، اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردکان در راستای استقبال از مسافران نوروزی برگزار شده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار یزد تأکید کرد:
ضرورت تسریع در تعیین تکلیف و جذب تسهیلات گردشگری یزد

پیام مدیر کل میراث فرهنگی یزد به مناسبت هفته نیروی انتظامی

سرپرست جدید نمایندگی میراث‌فرهنگی مروست معرفی شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری یزد با حضور استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود

بهابادگردی فعالان گردشگری بافق، از میراث تاریخی تا جاذبه‌های طبیعی

۳ متهم حفاری غیرمجاز در بافت تاریخی یزد دستگیر شدند

فعالان گردشگری یزد پای میز گفت‌وگو نشستند

رونمایی از پوستر برگزاری رویداد هزاره گنبد عالی ابرکوه

مسائل و مشکلات گردشگری یزد در نشست با معاون استاندار بررسی شد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی سریزد با دستور قضایی پلمب شد

پیگیری میدانی برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های مرمتی/ از موزه بزرگ یزد تا امیرچقماق

درخشش هنرهای سنتی یزد در هفته فرهنگی ایران در روسیه