افزایش همکاری تجاری و گردشگری یزد و زیمبابوه

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

در نشست استاندار یزد و سفیر زیمبابوه، راهکارهای افزایش مبادلات تجاری، اقتصادی، گردشگری و فناوری بررسی شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مهران فاطمی در این نشست که روز گذشته ۷ اسفندماه برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از توانمندی‌های استان در عرصه‌های مختلف کاشی و سرامیک، فولاد، نساجی، تولیدات کشاورزی، گردشگری و پزشکی خواستار طراحی مدل‌هایی در مقیاس استانی برای افزایش مبادلات یزد با کشور زیمبابوه شد.

استاندار یزد افزود: خوشبختانه مبادلات دو کشور زیمبابوه و ایران ریشه تاریخی دارد، بر پایه دوستی دو کشور استوار است و همواره از روابط دوجانبه رو به رشدی برخوردار بوده‌اند.

برایت کوپمبا سفیر زیمبابوه در ایران نیز در این نشست، توسعه همکاری‌های پزشکی، گردشگری و بازرگانی را بین کشور خود با استان یزد ضروری دانست و گفت: تا چند ماه آینده گروه‌های تخصصی تجاری و اقتصادی این کشور برای انجام گفت‌وگوهای تخصصی به یزد خواهند آمد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان

افتتاح سفره‌خانه سنتی «کافه موتور» اردکان همزمان با هفته دولت

اختصاص ماهانه ۳ میلیارد تومان تسهیلات به تأسیسات گردشگری اردکان