اعطای 32 میلیارد ریال تسهیلات به زیلوبافان شهر جهانی زیلو

۰۹ آذر ۱۳۹۹ / در صنایع دستی

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میبد گفت: طی ۲ سال گذشته و بعد از انتخاب میبد به عنوان شهر جهانی زیلو، تاکنون ۳۲ میلیارد ریال تسهیلات به زیلو بافان میبدی پرداخت شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد:

مهرداد ذوالفقاری رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میبد با اعلام این خبر افزود: در این مدت شاهد افزایش تعداد زیلو بافان و رونق چشمگیر این هنر صنعت در شهرستان میبد بوده ایم.

ذوالفقاری ادامه داد: امسال به مناسبت سالروز ثبت میبد، به عنوان شهر جهانی زیلو، علاوه بر میزان تسهیلات یاد شده، تسهیلاتی در قالب مشاغل خانگی نیز به زیلوبافان ارائه شده است.

او با اشاره به بالا رفتن هزینه های تهیه مواد اولیه زیلو، بر تامین این مواد و تسهیل شرایط برای فعالان این حوزه تاکید کرد و اظهار داشت: با افزایش تعداد زیلوبافان، ۹۰ دار زیلو به صورت رایگان، در اختیار هنرمندانی که در کارگاههای انفرادی فعالیت دارند، قرار گرفته است.

گفتنی است: پنجم آذرماه سال ۹۷ بر اساس اعلام شورای جهانی صنایع دستی و پس از بررسی‌های انجام گرفته، شهر میبد به عنوان شهر جهانی زیلو معرفی شد.

آخرین مطالب

گورماست؛ میراث خوراکی استان یزد با طعم انار

کانون مشورتی محلات یزد در پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد تشکیل شد

معاون گردشگری استان یزد:
رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری یزد نقش‌آفرین هستند

آغاز مرمت خانه تاریخی ارزانی ابرکوه

بافق میزبان هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرما

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد