اصلاح مواد اولیه سفال و سرامیک میبد

۳۱ مرداد ۱۳۹۸ / در صنایع دستی

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میبد از برگزاری دوره آموزشی اصلاح مواد اولیه و بدنه سفال و سرامیک میبد خبرداد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ “رسول مشتاقیان” با اشاره به برگزاری کارگاه‌های مختلف در زمینه صنایع دستی میبد گفت: کارگاه آموزشی دو روزه با عنوان اصلاح مواد اولیه و بدنه سفال و سرامیک میبد به مدت شش ساعت در این شهرستان برگزار شد.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میبد با بیان اینکه بیش از ۳۰ هنرمند در این کارگاه آموزشی شرکت کرده اند، افزود: هدف از برگزاری این دروه ارتقاء کیفی، اصلاح مواد اولیه و همچنین رفع عیب سفال و سرامیک میبد بود.

وی گفت: طی سال‌های گذشته نیز دوره‌های مختلفی در زمینه طرح و نقش و همچنین بسته بندی صنعت دستی زیلو برگزار شده و کارگاه بعدی نیز با عنوان طرح و بسته بندی سفال و سرامیک برنامه ریزی شده است.

مشتاقیان افزود: در پایان این هنرمندان از معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی گواهی نامه شرکت در این دوره‌ها را دریافت می‌کنند.

زیلو بافی، موتابی، خراطی و کاربافی از جمله صنایع دستی میبد است که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و بیش از هزار میبدی به این هنر‌ها مشغول هستند.

آخرین مطالب

مناسب‌سازی منوی رستوران حاجی‌بابایی اله آباد زارچ به خط بریل هم‌زمان با میزبانی تیم ملی گل بال نابینایان

حفاظت بلندمدت از بازار حضرت عباسی با اجرای عملیات کنترل و پیشگیری از آسیب موریانه

نشست مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد و معاون فرماندار بهاباد برگزار شد

معاون استاندار یزد:
نظارت بر اقامتگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی در آستانه اربعین تشدید می‌شود/ لزوم آمادگی کامل برای میزبانی از زائران حسینی

ثبت رویداد «نسیم اربعینی» در فهرست رویدادهای گردشگری کشور/ نذر بادبزن‌های حصیری بافق جهانی می‌شود

الهه خاکباز الوندیان
افسانه نخودی؛ روایت ایرانی برای پیوند جهان گسسته در موزه قصه یزد

انتصاب سرپرست جدید اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان یزد

تأسیسات گردشگری یزد آماده میزبانی از زائران اربعین هستند

چهارمین جشنواره ملی پسته احمدآباد اردکان برگزار می‌شود

تدوین ضوابط حفاظتی بافت تاریخی، باغ‌ها و اراضی کشاورزی تفت در دستور کار قرار گرفت

هم‌افزایی شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی نیر

برگزاری نخستین دوره آموزش هنر سنتی زنجیرسازی در اردکان