اجرای طرح تنور گلی و عاشقانه‌های آب‌وآتش و نان در خانه سلیمی ابرکوه

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه از اجرای طرح تنور گلی و عاشقانه‌های آب‌وآتش و نان در خانه سلیمی ابرکوه خبر داد.

به‌گزارش  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، جواد عادل با اعلام خبر گفت: این طرح که به همت پایگاه میراث فرهنگی در بافت تاریخی ابرکوه اجرا می‌شود، یکی از طرح‌های احیای حال و هوای خوب و قدیمی بافت تاریخی محسوب می‌شود.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه افزود: قرار است پخت نان در تنور گلی و قدیمی این خانه تاریخی بهانه‌ای برای دور هم‌نشینی‌های تخصصی حوزه بافت تاریخی شهر ابرکوه باشد.

عادل اضافه کرد: در حال حاضر خانه سلیمی برای ایجاد خانه فرهنگ و کتابخانه تخصصی حوزه‌های سه‌گانه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حال آماده‌سازی است.

به گفته او این خانه‌ی قدیمی در محله‌ی دروازه میدان واقع‌شده و قدمت آن به اواخر دوره‌ی قاجار بازمی‌گردد، معماری منحصربه‌فرد خانه سلیمی همانند اغلب خانه‌های ابرکوه درون‌گرا است و از ویژگی‌های بارز این بنای باارزش، تزئینات دم‌گیری و گچ‌بری دیوارهای حیاط خانه با نقوش هندسی و گیاهی است.

خانه تاریخی و ثبتی سلیمی سال ۱۳۸۴ با شماره ۱۲۶۶۷ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی