آغاز به کار مدرسه صنایع‌دستی شهرستان مهریز

۲۵ اسفند ۱۴۰۱ / در صنایع دستی

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز از آغاز به کار مدرسه صنایع‌دستی ویژه دانش آموزان این شهرستان خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد،علی‌اکبر قانعی روز پنج‌شنبه ۲۵ اسفندماه با اعلام این خبر گفت: با آغاز به کار این مرکز ۳۵۰ نفر از دانش آموزان ابتدایی شهرستان مهریز در این مدرسه رشته نقاشی روی سفال را آموزش می‌بینند.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز افزود: آموزش صنایع‌دستی و هنر به کودکان را راهی مؤثر برای شناسایی استعدادهای کودکان است و آموزش صنایع‌دستی و هنر و شناخت محیط پیرامون به کودکان کمک می‌کند تا استعدادها و توانمندی‌های ذاتی خود را بهتر بشناسند.

قانعی با اشاره به اینکه کودکان با آشنایی با صنایع‌دستی علاوه بر اینکه مصرف‌کننده صنایع‌دستی می‌شود ممکن است در آینده نیز وارد عرصه تولید صنایع‌دستی شود، همچنین اگر روی کودکان و ارتباط آنان با صنایع‌دستی کار کنیم سرمایه‌گذاری بزرگی انجام داده‌ایم.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

شهرداری یزد کفسازی محور گلچینان را اجرا می‌کند

توسعه زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌ای ماندگار برای آینده یزد

تجربه استادکاران پیشکسوت؛ گنجینه‌ای زنده برای صیانت از هویت تاریخی و معماری یزد

هنرستان صنایع غذایی قهوه‌چی در یزد افتتاح شد

سومین رویداد سه‌شنبه‌های میبدگردی در محله تاریخی کنزی‌های بشنیغان برگزار می‌شود

جشنواره تابستانه و جشنواره خرما فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری بافق

دومین جشنواره از بذر تا نذر در تنگ چنار مهریز برگزار شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته در یزد برگزار می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:
بافق فراتر از معدن، در مسیر توسعه صنایع‌دستی و ظرفیت‌های بومی است

هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرمای بافق آغاز به کار کرد

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده