سفره خانه های سنتی استاندارد سازی می شوند
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: سفره خانه های سنتی در طرح تطبیق واحد های گردشگری قرار گرفته و استاندارد سازی می شوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، هما خورشیدی، با اشاره به استاندارد سازی سفره خانه های سنتی گفت: این اماکن با ضوابط کمی و کیفی تطبیق پیدا کرده و موظف خواهد شد تا خدمات را براین اساس ارائه دهند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد افزود: به منظور استاندارد سازی سفره خانه های سنتی این اماکن بر اساس ضوابط ساختمانی، ایمنی و بهداشت و نیروی انسانی ارزیابی شده و بر اساس امتیازی که در این مرحله کسب می کنند درجه بندی می شوند.
خورشیدی ارائه نرخ نامه از سوی سفره خانه های سنتی را از مزایای استاندارد سازی عنوان کرد و اظهار داشت: صدور پروانه بهره برداری و یا تمدید آن منوط بر گرفتن گواهی نامه استاندارد است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردگری استان یزد افزود: استاندارد سازی واحد های اقامتی یکی از شاخصه های ارزیابی عملکرد گردشگری است که هر ساله هتل ها، مهمانپذیرها و واحد های پذیرایی بین راهی بر اساس استاندارد های کمی و کیفی گواهی نامه استاندارد را دریافت می کنند که به تازگی سفره خانه های سنتی نیز به دریافت آن موظف شده اند.
در طرح درجه بندی واحد های اقامتی، اگر واحد های استاندارد شاخصه های ارزیابی و درجه بندی را رعایت نکنند باعث تنزل درجه، و بسته به شرایط واحد اقامتی حتی منجر به لغو گواهی نامه استاندارد آنها خواهد شد.
انتهای پیام/