زیلو فرش سلامت است و به عنوان یک میراث بشری باید به آیندگان منتقل شود /مردم میبد زیلو را نفس می کشند
رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی گفت:لازمه توسعه میراث فرهنگی همکاری هنرمندان، نخبگان و دولت است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ "غداهیجاوی" در مراسم انتخاب میبد به عنوان شهر جهانی زیلو که با حضور علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد، اظهار کرد: لازمه توسعه میراث فرهنگی همکاری هنرمندان، نخبگان و دولت است.
او آموزش زیلوبافی در مدارس و دانشگاه ها را ضروری دانست و بیان کرد: مسئولان فرهنگی و هنری باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بیش از پیش نسبت به نگهداری از این میراث ارزشمند اقدام کنند.
رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی افزود: در تحقیقات به دست آمده به ما ثابت شده که در میبد تمام افراد زیلو را نفس کشیده و به آن عشق میورزند.
این مسئول پیشرفت درست و خلاقیت را از دیگر ضرورتهای اجرایی در راستای نگهداری از زیلو عنوان کرد و ادامه داد: زیلو به عنوان یک فرش سلامت در جهان شناخته و معرفی شده است.
او با بیان این که زبلو مانند دیگر میراث بشر مورد توجه انسانهای امروزی است تصریح کرد: مردم میبد باید با خلاقیت این مهم را بیش از پیش برای آیندگان حفظ و نسبت به انتقال این مهارت از نسل گذشته به نسل جدید اقدام کنند.
رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی در پایان با اشاره به این که مردم ایران در سطح جهان به عنوان مردمانی حامی میراث بومی خود شناخته شدند، گفت: از مردم میبد خواهش میکنم چون گذشته با نگهداری از زیلو این فرهنگ میراثی را حفظ و به مردم جهان معرفی کنند.