داوری ۲۹۲۵ اثر در دبیرخانه نخستین جشنواره ملی تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی/ دستاوردهای مهم فرهنگی و اقتصادی با رونق میراثفرهنگی
دبیر جشنواره تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی گفت: میراث ارزشمند ایران اسلامی نیازمند سرمایهگذاریهای زیادی است، چراکه رونق میراثفرهنگی، دستاوردهای مهم فرهنگی و اقتصادی خواهد داشت.
به گزارش روابطعمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد،سید عباس فاطمی عصر امروز جمعه ۲۸ بهمنماه در آیین افتتاحیه نخستین جشنواره ملی تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی ضمن تبریک ایام مبعث حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (ص) گفت: نبی اکرم مکارم اخلاق را تمام کرد و با خلق حسن خود انسانهای گرفتار در جهل و نادانی را هدایت و انسانهای بسیاری را به دین خدا دعوت کرد. او سلمان فارسی را جزو صحابه خود کرد و فرمود “سلمان منا اهلالبیت”.
دبیر جشنواره تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی ضمن تشکر از عوامل این رویداد میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بیان کرد: خوشبختانه با استقبال خوب فعالان رسانه در این جشنواره مواجه بودیم و تعداد آثار بسیار زیادی در نخستین جشنواره ثبت شده است.
فاطمی تصریح کرد: با تلاش وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تعداد بسیاری از آثار تاریخی و فرهنگی ثبت شده است و آثار بسیاری هم همچنان ثبت نشده است که برای معرفی این میراث بزرگ همه باید دستبهدست هم دهند.
او اضافه کرد: هنوز در آغاز راه هستیم و باید از کمک بزرگترین میراث خود یعنی مشاهیر بزرگی که فرهنگ و تمدن ارزشمند ما را خلق کردند و هنرمندان بهره ببریم، لذا شورای به خصوصی متشکل از این فرهیختگان تشکیل شد.
فاطمی خاطرنشان کرد: ۲۹۲۵ اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره ملی تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی ارسال شد، حجم آثار بالا بود که در ۱۶ بخش داوری انجام شد. محورهای جشنواره در هشت گروه اصلی و سه ابر گروه رادیو، فضای مجازی و سینما و تلویزیون بهعنوان سه گروه اصلی معرفی شد.
دبیر جشنواره بیان کرد: در حوزه مستند کوتاه ۵۰۵ اثر و بخش مستند بلند بالای ۱۰۰ اثر در نخستین جشنواره ملی تولیدات چندرسانهای میراثفرهنگی شرکت کردند.
فاطمی هدف از جشنواره را معرفی بهترِ داشتهها، فعال کردن هنرمندان این حوزه و تقدیر از برگزیدگان این حوزه عنوان کرد تا ارتباط هنرمندان و مدیران فرهنگی و اجرایی در حوزه میراثفرهنگی کشور نزدیکتر شده و دسترسی آنها به محیطهای میراثی آسان شود.
او تصریح کرد: ما برای حفظ این میراث بزرگ نیاز به سرمایهگذاری زیادی برای حفظ آنها داریم و قطعاً میتوانیم از طریق رونق میراثفرهنگی به دستاوردهای مهم فرهنگی و اقتصادی برسیم.
انتهای پیام/