افتتاح جشنواره تابستانه غذای شبهای کویر یزد
با حضور فاطمه دانش یزدی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد و دکتر احمدی رئیس واحد علمی و کاربردی استان یزد جشواره تابستانی غذای شبهای کویر یزد افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد "فاطمه دانش یزدی" در مراسم افتتاحیه این جشواره، هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی یزد و ایجاد ظرفیتی مناسب برای توسعه گردشگری، هتلداری و تشریفات استان ذکر کرد.
وی در ادامه افزود: از آنجایی که استان یزد به لحاظ تنوع غذایی و نوشیدنی ها جزو استان های غنی به شمار میرود، از این رو این جشنواره سعی دارد این جایگاه را به نسلهای جوان معرفی نماید.
این مقام مسئول تصریح کرد: طعم، تزئین و سفره آرایی، فرآیند تهیه و مواد تشکیل دهنده از معیارهای انتخاب آشپز نمونه در این جشنواره خواهد بود.
دانش یزدی جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی را، از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره دانست.
لازم به ذکر است: این جشنواره در محل رستوران هتل تهرانی واقع در بلوار جمهوری، از ساعت ۲۰ الی ۲۳ روزهای یازدهم لغایت چهاردهم تیرماه سالجاری پذیرای علاقه مندان و عموم مردم می باشد.