رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
بهاباد؛ مقصدی با ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی برای توسعه گردشگری است

۲۸ شهریور ۱۴۰۵ / در میراث فرهنگی

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و رئیس انجمن مجموعه‌داران ایران در بازدید از ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری شهرستان بهاباد، بر ضرورت حفاظت، احیای بناهای تاریخی و تقویت زیرساخت‌های گردشگری این شهرستان تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، روز پنجشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۵ جواد حسین‌زاده، رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، به همراه منوچهر لطفی، رئیس انجمن مجموعه‌داران ایران، در سفر به شهرستان بهاباد از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری این شهرستان بازدید کردند.

در این بازدید که با همراهی فتح الله رحمتی، سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بهاباد و علیرضا کاظمی شهردار بهاباد، انجام شد، ظرفیت‌های موجود برای حفاظت و بهره‌برداری فرهنگی از بناهای تاریخی، توسعه زیرساخت‌های گردشگری و معرفی جاذبه‌های شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

بازدید از بناهای تاریخی و بخش‌هایی از بافت سنتی بهاباد، از دیگر برنامه‌های این سفر بود و در جریان آن، وضعیت حفاظت، مرمت و احیای بناهای تاریخی شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

رحمتی، سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بهاباد، در این بازدید با ارائه گزارشی از وضعیت بناهای تاریخی، برنامه‌های این اداره برای اجرای مرمت‌های اضطراری و طرح‌های احیا در بناها و سایت‌های دارای اولویت را تشریح کرد.

او همچنین با اشاره به ظرفیت بناهای تاریخی بهاباد برای تبدیل شدن به فضاهای فرهنگی و گردشگری، بر ضرورت تداوم اقدامات حفاظتی، مرمتی و احیایی و فراهم کردن زمینه بهره‌برداری مناسب از این ظرفیت‌ها تأکید کرد.

در ادامه، جواد حسین‌زاده، رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به پیشینه تاریخی و غنای فرهنگی شهرستان بهاباد، ظرفیت‌های این منطقه را برای توسعه گردشگری فرهنگی قابل توجه دانست و بر استفاده از ظرفیت‌های موجود در مسیر رونق گردشگری و معرفی توانمندی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان تأکید کرد.

منوچهر لطفی، رئیس انجمن مجموعه‌داران ایران نیز در جریان این بازدید، ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی بهاباد را از منظر مجموعه‌داری، معرفی و بهره‌برداری فرهنگی مورد توجه قرار داد.این بازدید با هدف شناخت نزدیک‌تر ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری بهاباد و بررسی زمینه‌های همکاری و هم‌افزایی برای حفاظت از میراث فرهنگی، احیای بناهای تاریخی و تقویت زیرساخت‌های گردشگری شهرستان انجام شد.

آخرین مطالب

جشنواره انار تفت از امروز آغاز به کار می‌کند

شالبافیان:
حمایت از پروژه‌های پیشران گردشگری یزد تا مرحله بهره‌برداری ادامه می‌یابد

پلمب یک منزل مسکونی در بافت تاریخی یزد به دستور مقام قضایی در پی حفاری غیرمجاز

شالبافیان تأکید کرد
بافت تاریخی جهانی یزد؛ بزرگ‌ترین فرصت سرمایه‌گذاری در گردشگری و صنایع‌دستی

جشنواره پسته بهادران امروز به کار خود پایان می‌دهد

گواهی سپرده خاص؛ ظرفیت جدید تأمین مالی بازسازی هتل‌ها و تأسیسات گردشگری یزد

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با هنر زیلوبافی ویژه نوجوانان در میبد

ساخت‌وساز غیرمجاز در بافت تاریخی مهریز با دستور دادستان متوقف شد

برگزاری کارگاه هزار خشت به مناسبت هزاره گنبد عالی ابرکوه

سومین جشنواره نان میبد تا ۲۴ مهرماه ادامه دارد

معاون میراث‌فرهنگی استان یزد:
اقدامات حفاظتی و بررسی‌های فنی در بنای تاریخی سلطان بندر آباد ادامه دارد

ضرورت اجرای پروتکل‌های پایش پیشگیرانه برای حفاظت از موزه‌ها در برابر مخاطرات جوی