حداد عادل:
یزد را از بین ایران برای سفر نوروز انتخاب کردم/ از خدمات نوروزی یزد ممنونیم

۰۸ فروردین ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در سفر نوروزی خود به یزد گفت: «خدمات نوروزی این شهر بیش‌ازحد عالی بود و از خدمات ارائه‌شده در این شهر در نوروز ممنون هستیم.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، دوشنبه هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۱ غلامعلی حداد عادل در بازدید از بافت تاریخی یزد بابیان اینکه من از بین همه ایران، یزد را برای سفر انتخاب کرده‌ام و دلیل من از این انتخاب علاقه من به شهر و مردمش بوده است، گفت: «خدمات نوروزی این شهر بیش‌ازحد عالی بود و از خدمات ارائه‌شده در این شهر در نوروز ممنون هستیم.»
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بابیان اینکه یزد شهری خوب با مردمانی متدین و عاقل است، اظهار کرد: «یزد شهر اصیل و با هویتی است و خوشبختانه هویت خود را حفظ کرده است.»
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، یزد را شهری تأثیرگذار در عرصه‌های مختلف مانند علم و فرهنگ دانست و گفت: «یزد شهری است که کیفیت آموزش آن در ایران، ممتاز است و به دو صفت علم، ایمان و اقتصاد شناخته‌شده، به طوریکه گاهی به آن شهر زندگی، بندگی و بافندگی می‌گویند و گاهی نیز با عناوین قنات و قنوت و قناعت از آن یاد می‌شود.»

آخرین مطالب

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی

رقومی‌سازی اطلاعات ۶۳۰ اثر تاریخی ثبت‌ شده شهرستان یزد انجام شد

رئیس کمیسیون گردشگری و عضو شورای اسلامی شهر یزد
خواهرخوانده‌های یزد در یک کتاب تخصصی معرفی می‌شود

برج تاریخی روستای توت ساماندهی و مرمت اضطراری می‌شود

شناسایی بیش از ۱۶۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی در بررسی‌های باستان‌شناسی استان یزد

مرمت خانه تاریخی امامزاده‌ای یزد با اجرای عملیات استحکام‌بخشی و احیای اجزای معماری

دومین جلسه شورای آموزش گردشگری استان یزد برگزار شد