گنبد مسجد امام (ره) تفت مرمت می‌شود

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ / در میراث فرهنگی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد در خصوص انتشار مطلبی در روزنامه آفتاب یزد با عنوان “تخریب گنبد ۸۰۰ ساله “توضیحاتی ارائه کرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، احمد آخوندی روز چهارشنبه ۳۱ خردادماه در این خصوص گفت: بعد از بارندگی مردادماه سال گذشته، گزارشی مبنی بر ایجاد تغییرات در گنبد مسجد امام (ره) تفت دریافت شد که موردبررسی قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با اشاره به اینکه بنای این مسجد متعلق به قرن هشتم است، افزود: گنبدی که در حال حاضر مشاهده می‌شود، گنبد اصلی مسجد نیست، این گنبد در سال ۱۳۷۹ با توجه به درخواست هیئت‌امنای وقت با سازه نوین و شناژ افقی و عمودی طراحی‌شده و برای تزئین آن از آجر لعاب‌دار استفاده‌شده که کیفیتی پایینی داشته است.

به گفته او با پیش‌بینی اعتبار و اعلام نظر شورای فنی میراث‌فرهنگی استان به‌زودی عملیات عمرانی مرمت این بنا آغاز خواهد شد.

آخوندی با اشاره به اینکه انجام کار غیراصولی در این بنا منجر به این اتفاق شده، افزود: اینکه برخی رسانه‌های استان بی‌توجهی و کم‌کاری میراثفرهنگی استان را مطرح کردند، بی‌انصافی است چراکه هم‌اکنون ۱۵۰ کارگاه مرمتی در استان فعال است و مرمت جزء ذات بناهای تاریخی است و در خصوص این گنبد نیز با استفاده از ظرفیت خوب استادکاران استان، مرمت آن انجام و مشکل حل خواهد شد که البته همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط نیاز است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد تأکید کرد:
ضرورت تقویت همکاری تشکل‌های تخصصی برای توسعه گردشگری یزد

درخشش هنر و اصالت بفروئیه در سطح ملی/ استاد حبیب‌الله موتاب بفروئی برگزیده ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی شد

پایش و پاک‌سازی ناودان‌ها و بام‌های بافت تاریخی یزد در آستانه فصل بارندگی

پنج واحد اقامتی غیرمجاز در یزد پلمب شد

آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

استاندار یزد:
تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

سفیر کره جنوبی در ایران:
گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری