مهندس ضرغامی در بازدید از پروژه‌های مرمتی روستای عزآباد:
گروه‌های جهادی مرمت، نقش مهمی در حفظ و حراست آثار تاریخی دارند

۲۵ آذر ۱۴۰۰ / در میراث فرهنگی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از پروژه‌های مرمتی روستای عزآباد، حرکت گروه‌های جهادی داوطلب مرمت آثار تاریخی در این منطقه را تحسین کرد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد،
مهندس سیدعزت‌الله ضرغامی امروز پنجشنبه ۲۵ آذرماه سال ۱۴۰۰، در بازدید از مسجد تک مناره و قلعه تاریخی این روستا که از پروژه‌های در دست مرمتگران گروه جهادی داوطلبانه موسسه خرد اسفنجرد است، گفت: «فعالیت نهادهای مردمی در حوزه میراث‌فرهنگی کمک مؤثری برای دولت است و این گروه‌ها نقش مهمی در حفاظت از هویت تاریخی و فرهنگی هر منطقه دارند.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از این روستا احساس مسئولیت جامعه محلی و گروه‌های جهادی برای حفاظت از بناهای تاریخی را ستود و تاکید کرد: «یکی از چالش‌هایی که امروزه میراث‌فرهنگی استان یزد با آن روبروست مربوط به تعدد بناهای وقفی است که به علت مدیریت دوگانه، این آثار دچار مشکل شده‌اند و سال‌هاست رسیدگی به این آثار میان اداره‌کل میراث‌‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و اداره کل اوقاف استان دست‌به‌دست می‌شود.»

مهندس ضرغامی در بازدید از روستای عزآباد از توابع شهرستان اشکذر ضمن بازدید از میراث فرهنگی این روستا، با مردم عزآباد دیدار کرد.

آخرین مطالب

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر