کمک ۵ میلیاردی وزارت میراث‌فرهنگی برای جبران خسارت سیل در بافت تاریخی یزد

۱۳ شهریور ۱۴۰۱ / در میراث فرهنگی

معاون میراث‌فرهنگی یزد از کمک ۵ میلیارد تومانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای رفع مشکلات سیل در بافت تاریخی یزد خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عبدالمجید شاکری شمسی روز یکشنبه ۱۳ شهریورماه با اشاره به تأمین خسارت ۵ میلیارد تومانی سیل از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: «مبلغ پنج میلیارد تومان بابت سیل اخیر به یزد اختصاص داده‌ شده که به دنبال دریافت این هزینه، مرمت‌های اضطراری را آغاز کردیم.»

معاون میراث‌فرهنگی یزد با بیان این‌که گروه‌های مرمتی امانی در حال فعالیت هستند، گفت: «مرمت این گروه‌ها آغاز شده و قرار است بخشی از مرمت‌های اضطراری انجام شود.»

شاکری شمسی با یادآوری این مسئله که بخشی از رویداد سیل به نواحی بافت تاریخی مربوط نیست، افزود: «اهتمام همه دستگاه‌های ذی‌نفع و متولی را برای کمک به مردم و رفع خسارت‌های سیل نیاز داریم و امیدواریم بتوانیم این میزان خسارت را جبران کنیم.»

او تأکید کرد: «بلافاصله پس از بازدیدهای مقامات وزارت میراث‌فرهنگی در خصوص رفع خسارت‌ها، منابع مالی تامین شد و امیدوار هستیم این توجه و اهتمام را در دیگر بخش‌های استان نیز داشته باشیم.»

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد