چهارمین جشنواره گل محمدی منشاد برگزار شد

۱۳ خرداد ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز از برگزاری چهارمین جشنواره گل محمدی در روستای هدف گردشگری منشاد خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، علی‌اکبر قانعی گفت: چهارمین جشنواره گل محمدی منشاد عصر روز پنج‌شنبه ۱۱ خرداد با حضور جمعی از مردم، مسئولان و گردشگران در حسینیه روستای منشاد برگزار شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی آحاد مردم و گردشگران کشور با برداشت گل محمدی و نحوه گلاب‌گیری عنوان کرد و افزود: در جریان برگزاری این جشنواره در قالب ۸۰ غرفه انواع محصولات و فرآورده‌های گل محمدی به‌خصوص عرقیجات به علاقه‌مندان عرضه شد.

قانعی اضافه کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری شاد با حضور تعدادی از هنرمندان برجسته استان یزد، برپایی نمایشگاه گلاب و گل محمدی، غرفه محصولات محلی، فرهنگی و صنایع‌دستی، نمایشگاه عکس، اجرای نمایش و مسابقات فرهنگی از بخش‌های جانبی این جشنواره بود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز تصریح کرد: روستای ییلاقی منشاد از مناطق مهم برداشت گل محمدی، تولید گلاب و انواع عرق‌های گیاهی استان یزد است و مراسم گلاب‌گیری در شهرستان مهریز از گذشته برگزار می‌شده که در طول زمان با تغییراتی بسیار جزئی همراه بوده است.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی