‌چترهای کافه چتر بسته شد

۲۸ آذر ۱۳۹۸ / در گردشگری و سرمایه گذاری, میراث فرهنگی

مسئول واحد حقوقی و املاک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: «چتر های نصب شده بر روی حیاط یکی از هتل های سنتی در بافت تاریخی یزد قلع و قمع شد.»

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، منیژه جعفری، مسئول واحد حقوقی و املاک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان روز پنجشنبه ۲۸ آذر ۹۸ گفت: «چتر های نصب شده بر روی حیاط یکی از هتل های سنتی در بافت تاریخی یزد جمع شده و رفع تخلف شد.»

او با اشاره به اینکه مالک این هتل به تذکر های اداره میراث فرهنگی مبنی بر جمع کردن چتر ها توجهی نکرده، افزود: «سرانجام با دستور مقام قضایی تخلف صورت گرفته رفع شد.»

جعفری اظهار داشت: «پوشاندن نمای بافت تاریخی و تخریب دید منظری آن با هر وسیله ای جرم محسوب شده و جمع آوری می شود.»

مسئول واحد حقوقی و املاک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد افزود: «هرگونه تصمیم‌گیری و دخل و تصرف در بافت‌های تاریخی استان، به خصوص بافت های ثبت شده باید با نظر این اداره کل انجام شود.»

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد