هفت خانه تاریخی در شهرستان اشکذر مرمت و بازسازی می شود

۱۸ خرداد ۱۳۹۶ / در میراث فرهنگی

در راستای اجرای طرح حمایت از مالکین بناهای تاریخی، هفت خانه تاریخی در شهرستان اشکذر مرمت و بازسازی می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، "محمود ادیبان" ضمن اعلام این خبر گفت: با هدف حفظ خانه های تاریخی در شهرستان اشکذر و با اجرای طرح مشارکتی خانه های ایرانی، خانه های تاریخی انصاری، کاشی، مختاری، ملانوری، نصیری، حقیر و آصف پور در شهرستان اشکذر مرمت می شوند.

سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اشکذر افزود: این بناها به سبک معماری اصیل ایرانی و با استفاده از مصالح همگون بافت تاریخی و با حفظ تزئینات به سبک معماری اولیه مرمت و بازسازی می شوند که عملیات مرمتی آنها شروع شده و مرمت خانه انصاری نیز به پایان رسیده است.

وی یادآور شد شهرستان اشکذر دارای روستاها با بافت های بکر ودستنخورده خشتی ارز شمندی است که خانه های تاریخی زیادی را در دل خود جای داده است که گام اول جهت حفظ این آثار ارزشمند برداشته شده و هر ساله تعدادی از این خانه ها با مشارکت ساکنین بافت و میراث فرهنگی مرمت می شوند که زمینه توسعه گردشگری روستایی ،تولید، اشتغال و فروش صنایع دستی بومی را فراهم می آورد.

آخرین مطالب

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدای امیرچقماق ادای احترام کردند

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران
روایت ایثارگران بخشی از میراث تاریخ معاصر ایران است

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی:
ظرفیت‌های فیزیکی و مجازی برای عرضه صنایع‌دستی به کار گرفته شود

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید صالح بناء هنزائی