نمایش آثار موزه فرهنگ و ادب شهرستان بافق در نمایشگاه ایثار و ومقاومت

۱۲ مهر ۱۳۹۹ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق از برگزاری نمایشگاه آثار موزه فرهنگ و ادب این شهرستان در دبیرستان اندیشه شاهد بافق خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد:

لیلی رنجبر رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان بافق گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس و برگزاری صبحگاه انقلاب در دبیرستان پسرانه شاهد اندیشه بافق نمایشگاهی از آثار موزه فرهنگ و ادب شهرستان که مرتبط با شهدای فرهنگی و دانش آموز شهرستان بافق بود جهت گرامی داشت یاد و خاطره این شهیدان در دبیرستان شاهد اندیشه بر پا شد.

او با اشاره به اینکه این نمایشگاه یکی از نمایشگاه های پر محتوا در خصوص اعزام دانش آموزان بسیجی و فرهنگیان به جبهه می باشد، افزود: کتاب دفاع مقدس، ادوات و وسایل فرهنگی در خصوص فعالیت های فرهنگی پشت جبهه، متن های کتب درسی دهه ۶۰ در خصوص فرهنگسازی دفاع مقدس در بین دانش آموزان و وصیتنامه های شهیدان، فیلم های قدیمی از فعالیت های دانش آموزان و فرهنگیان در خصوص اقدامات صورت گرفته در دفاع مقدس و…. در این نمایشگاه به معرض نمایش در آمده است.

گفتنی است: این نمایشگاه تا پایان هفته دفاع مقدس همه روزه از ساعت ۹ تا 11صبح و بعد از ظهر از ساعت 16تا ۱۸ جهت بازدید عموم دایر است.

آخرین مطالب

گسترش فضاهای عرضه صنایع‌دستی در شهر تاریخی یزد/ بازارچه جدید در موزه تار و پود

حضور درخشان هنرمندان یزدی در نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی کرمانشاه/ درخشش دست‌یافته‌های دارالعباده در غرب کشور

معاون صنایع‌دستی یزد خبر داد:
معرفی ۳۰۰ طرح صنایع‌دستی یزد برای دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی

دورهمی اعضای جامعه هتلداران استان یزد برگزار شد

گامی نو در بازار سازی صنایع‌دستی یزد؛ هنرمندان استان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و اتکا معرفی شدند

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن

یزد در افق تعاملات آسیایی؛ از توسعه خواهرخواندگی تا کسب عناوین بین‌المللی

آموزش ۸۴۵ علاقه‌مند و ارتقای مهارت ۵۰ صنعتگر صنایع‌دستی در یزد

«عارسُک جُلی» ابرکوه با پیام صلح و دوستی در موزه صلح تهران روایت می‌شود

اقامتگاه بوم‌گردی فاقد مجوز در شهرستان ابرکوه پلمب شد