نشست مشترک مدیران شهری و فعالان گردشگری یزد با خبرنگاران شورای گردشگری اسپانیا

۰۸ آذر ۱۳۹۷ / در گردشگری و سرمایه گذاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ نشست مشترک مدیران شهری و فعالان گردشگری یزد با خبرنگاران شورای گردشگری اسپانیا در محل هتل مشیرالممالک یزد با حضور مدیر کل و سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی استان، رئیس شورای شهر و شهردار یزد برگزار شد.

در این نشست "سید مصطفی فاطمی" مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد ضمن خوشامدگویی به این گروه اسپانیایی در ابتدا به معرفی مختصری از یزد، اقلیم کویر و کوهستان آن  و جاذبه های گردشگری استان پرداخت و سپس با اشاره به قرارگیری آن در  مثلث طلایی گردشگری ایران در این خصوص گفت: مثلث طلایی گردشگری ایران متشکل از شهرهای اصفهان، یزد و شیراز است و در مصوبات کشوری از استان‌های یزد، فارس و اصفهان به عنوان قلب ایران و مرکز گردشگری کشور نام برده می‌شود.

وی در ادامه توضیحاتی در خصوص ثبت جهانی شهر یزد، مطالبی عنوان نمود و گفت: مردم یزد با خاک، تنها سرمایه خود، خشت را تولید کرده و با خشت بناهای زیبا و منحصر بفردی را ایجاد کردند.

در ادامه این نشست نیز رئیس گروه اسپانیایی خبرنگاران و تورگردانان با اشاره به برگزاری کنگره سالیانه خبرنگاران گردشگری اسپانیا گفت: نوزدهمین دوره این همایش امسال در ایران برگزار شد و با توجه به سفر قبلی که شخصاً به ایران داشته ام زیبایی های که در ایران دیدم، و محبتی که از مردم ایران در نظرم بود خود را مدیون ایران میدانستم و به همین دلیل این بار با گروهی بزرگ از خبرنگاران به این کشور سفر کردم تا زیبایی های ایران را به دوستانم هم نشان دهم.

وی همچنین ضمن تشکر از تلاشهای صمیمانه مسئولین استان، اقامت خود و دوستانش در یزد و گردش در کوچه های بافت تاریخی را بسیار لذت بخش عنوان کرد و گفت: ما سعی می کنیم تا  زیبایی های ایران  و یزد را به خوبی در کشور خود معرفی کنیم.

در ادامه این جلسه به سوالات خبرنگاران در خصوص اتفاقات بعد از ثبت جهانی یزد، تعداد گردشگران بعد از ثبت، و برنامه های در نظر گرفته شده برای جذب بیشتر گردشگر  پاسخ داده شد.

گفتنی است: اعضای این گروه  اسپانیایی به دعوت آژانس ایران دوستان  و با هدف بررسی ظرفیتهای گردشگری ایران و افزایش مراوده گردشگری ایران و اسپانیا در یزد دور روز  اقامت داشتند و از بافت جهانی و بخشی از اماکن تاریخی این شهر بازدید نمودند.

آخرین مطالب

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر