نخستین نمایشگاه مجازی صنایع دستی در یزد آغاز به کار کرد

۲۲ فروردین ۱۳۹۹ / در صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: به منظور حمایت از هنرمندان در بحران کرونا نخستین نمایشگاه مجازی صنایع دستی در یزد راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان یزد،
سید مصطفی فاطمی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد با اشاره به اینکه در بحران کرونا گردشگری و صنایع دستی یزد متضرر شده است، گفت: علاوه بر راه اندازی گردشگری و تورهای مجازی به تازگی نمایشگاه مجازی برای عرضه صنایع دستی استان راه اندازی شده است.

او افزود: صنعت گرانی که محصولات خود را برای ایام عید آماده کرده بودند و با توجه به شرایط موفق به فروش آن نشده اند در نمایشگاه مجازی صنایع دستی تا ۴۰ درصد تخفیف به فروش می رسانند.

فاطمی، این شرایط را بهترین زمان برای خرید صنایع دستی عنوان کرد و اظهار داشت: علاقه مندان، خیرین و صاحب صنایع می خواهیم با خرید تولیدات صنایع دستی، هنر را در سال ۹۹ هدیه دهند و در این امرخیرمندانه مشارکت کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد با بیان اینکه اطلاعات صنعت گران برای ارتباط مستقیم با آنها در فضای مجازی قرار می گیرد، افزود: هنرمندانی که در فضای مجازی معرفی می شوند دارای مجوز و کارت شناسایی از سوی اداره میراث فرهنگی هستند.

علاقه مندان به صنایع دستی می توانند با مراجعه به وب سایت یزد استور، فروشگاه سوغات یزد https://yazdstore.com/ و صفحه اینستاگرام به آدرس http://www.instagram.com/yazd_h_e به صورت آنلاین خرید کنند.

آخرین مطالب

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد تأکید کرد:
ضرورت تقویت همکاری تشکل‌های تخصصی برای توسعه گردشگری یزد

درخشش هنر و اصالت بفروئیه در سطح ملی/ استاد حبیب‌الله موتاب بفروئی برگزیده ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی شد

پایش و پاک‌سازی ناودان‌ها و بام‌های بافت تاریخی یزد در آستانه فصل بارندگی

پنج واحد اقامتی غیرمجاز در یزد پلمب شد

آغاز عملیات مرمت و ساماندهی خانه تاریخی صالحی خاتم

بازخوانی میراث تاریخی روستای توران پشت در سی‌ویکمین برنامه گردشگری تاریخی‌فرهنگی یزد

استاندار یزد:
تقویت زیرساخت‌ها و احیای آثار تاریخی، محور توسعه گردشگری استان است

معاون استاندار یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا تأکید کرد:
ضرورت تسریع در جذب تسهیلات گردشگری در یزد

سفیر کره جنوبی در ایران:
گفت‌وگوهای گردشگری با ایران باید به اقدامات عملی منجر شود

ملیحه فخاری
کودک؛ میراث فردا

استاندار یزد:
ظرفیت‌های گردشگری یزد؛ محور توسعه همکاری‌های مشترک با کره جنوبی

تأکید معاون گردشگری کشور بر بهره‌گیری میبد از ظرفیت تسهیلات گردشگری