نخستین مرحله طرح سه شنبه گردی دانش آموزی در شهر جهانی یزد در سال تحصیلی 97

۰۷ آذر ۱۳۹۷ / در گردشگری و سرمایه گذاری

نخستین سه شنبه گردی سال تحصیلی ۹۷، با حضور ۲۰۰ نفر از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی و جمعی از معلمان و مربیان آنها صبح سه شنبه ششم آذرماه ۹۷، در بافت قدیم یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، صبح دیروز اولین مرحله از طرح سه شنبه گردی دانش آموزی در سال تحصیلی جاری با محوریت اداره کل آموزش و پرورش استان، با همکاری کمیته گردشگری پایدار یزد و با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با آثار و بناهای تاریخی، آداب و رسوم، صنایع دستی منطقه و همچنین فرهنگ و تمدن بومی در بافت جهانی شهر تاریخی یزد برگزار شد و دانش آموزان به همراهی مربیان مدارس از مسجد جامع کبیر، کوچه های بافت جهانی شهر، ، زندان اسکندر، خانه های تاریخی حیران و لاریها بازدید کردند.

در این برنامه  "سید رضا بهادری" مسئول آموزش و اجرایی کمیته گردشگری پایدار استان یزد، در مورد اصول گردشگری پایدار و حفاظت میراث فرهنگی و اهمیت احترام به آداب و رسوم و اعتقادات محلی و احترام به مردم محلی و حمایت از صنایع دستی بومی توضیحاتی را به دانش آموزان ارائه داد.

همچنین  مسئول بخش محیط زیستی کمیته توضیحاتی درخصوص اهمیت آب و لزوم تفکیک زباله از مبدا مطالبی مطرح کرد. 

"هما خورشیدی" سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز با حضور در جمع دانش آموزان در خانه حیران راجع به  اهمیت حفظ میراث فرهنگی و بافت تاریخی و نحوه رفتار با گردشگران و اصول گردشگری پایدار، مباحثی مطرح نمود.

برگزاری مسابقه محیط زیستی و اهداء جوایز به برندگان و پذیرایی از دانش آموزان با کیک سنتی یزدی  از دیگر برنامه های این طرح بود.

آخرین مطالب

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان