نخستین جشنواره کباب شتر در شهرستان اردکان برگزار می‌شود

۰۹ دی ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان از برگزاری جشنواره کباب شتر برای نخستین بار در کشور و شهرستان اردکان به مناسبت ولیمه ولادت امام علی(ع) خبر داد.

به‌گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مصطفی سپهری اردکانی روز شنبه نهم دی‌ماه با اعلام این خبر گفت: در ایران تنها شهرستانی که با گوشت شتر کباب طبخ می‌کنند شهرستان اردکان هست و قصد داریم با همکاری فرمانداری، شهرداری و دیگر ارگان‌ها جشنواره‌ای تحت عنوان «کباب شتر» به مدت شش روز از تاریخ یکم لغایت ششم بهمن‌ماه هم‌زمان با سالروز ولادت امام علی(ع) در محل سالن دانشکده آیت‌الله شهید بهشتی برگزار کنیم.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان خاطرنشان کرد: تنها شهرستان اردکان است که کباب شتر را به‌عنوان صبحانه صرف می‌کنند و برای مردمان این سرزمین مرسوم بوده است.

سپهری اردکانی اضافه کرد: در جشنواره کباب شتر از طولانی‌ترین سیخ کباب با گوشت شتر به طول ۲۰۰ متر رونمایی خواهد شد.

برگزاری نمایشگاه خودرو و موتورسیکلت‌های سافاری و کلاسیک، اجرای مسابقه آشپزی و… از دیگر برنامه‌های جانبی جشنواره کباب شتر خواهد بود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی