نخستین جشنواره ریواس در مهریز برگزار شد

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ / در گردشگری و سرمایه گذاری

نخستین جشنواره فرهنگی و هنری گیاه ریواس با حضور جمعی از مسئولین، مردم و مسافران در حومه روستای علی آباد چهل گزی مهریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ جشنواره ریواس به همت اداره کل میراث فرهنگی استان و با همکاری اداره منابع طبیعی، بخشداری و فرمانداری مهریز با برنامه های متنوع برگزار شد.

سرپرست اداره میراث فرهنگی شهرستان مهریز گفت: معرفی جاذبه های طبیعی منطقه در کنار آثار فرهنگی از اهداف برگزاری این جشنواره بود وسوارکاری، پخت نان و غذاهای محلی، چای آتشی و آموزش در خصوص اهمیت گیاه ریواس در این جشنواره انجام شد.

الهام جلوداری در ادامه اظهار داشت: این جشنواره به مدت ۲ روز با حضور مردم و مسئولان با برنامه های شاد و متنوع برای مسافران و گردشگران پیش بینی شده بود که به خوبی برگزار شد.

وی در پایان با بیان اینکه تنها رویشگاه ریواس استان یزد در بخش مرکزی مهریز و در حومه روستای علی آباد چهل گزی قرار دارد، گفت: وسعت دشت ریواس مهریز ۴۰ هزار هکتار است که عمدتا در مراتع چاه ترش، ارچلان و بازرگان قرار دارد و به لحاظ وسعت و مرغوبیت یکی از بی نظیرترین ها مناطق در استان یزد است.

گفتنی است: ریواس گیاهی خودرو به شمار می رود که فصل بهار در مراتع مهریز می روید و برگ های پهن خود را بر دامن دشت های این شهرستان می گستراند و رویش آن نمای زیبایی را به طبیعت این منطقه ارزانی می بخشد.

لازم به ذکر است: ریواس به عنوان گیاه خوراکی و دارویی از کاربردهای فراوانی برخوردار است و دارای ویتامین های آ و سی فراوان و املاح معدنی زیاد نظیر پتاسیم و کلسیم می باشد.

آخرین مطالب

آغاز عملیات اجرایی بستان‌سرای وحشی بافقی با سرمایه‌گذاری ۱۴۵ میلیارد تومان

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان