نخستین جشنواره استانی بِه بهاباد برگزار شد

۱۸ آذر ۱۴۰۳ / در گردشگری و سرمایه گذاری

نخستین جشنواره استانی بِه با محوریت محصولات روستایی، معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی در شهرستان بهاباد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، شامگاه شنبه ۱۷ آذرماه نخستین جشنواره استانی به، با حضور معاون گردشگری، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان و اقشار مردم با برنامه‌های شاد و مفرح در سالن ورزشی ولایت بهاباد برگزار شد.

هدف از برگزاری جشنواره‌ها با محوریت محصولات روستایی، معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی، سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی و معرفی مناطق کمتر معرفی شده با جاذبه‌های گردشگری در سطح استان است.

این جشنواره با محوریت فرمانداری و اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بهاباد و همکاری و مشارکت شهرداری، جهاد کشاورزی و آموزش‌وپرورش شهرستان همراه با بازدید از مزارع به و تجربه چیدن محصول توسط گردشگران برگزار شد.

اجرای سرود توسط گروه هنری ناشنوایان، اجرای برنامه طنز، معرفی خوانندگان جوان، قدردانی فرماندار شهرستان از دست‌اندرکاران جشنواره، ارائه غرفه محصولات و فرآورده‌های به و سایر محصولات کشاورزی شهرستان از برنامه‌های جنبی رویداد مذکور بود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد

بانک اطلاعاتی جامع میراث‌فرهنگی ابرکوه ایجاد می‌شود

آمادگی اردکان برای برگزاری باشکوه آیین سنتی تعزیه روستای توت در دهه پایانی صفر

یزد؛ روایت زنده ایران

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی