معرفی ظرفیت‌های مهریز در جشنواره ملی صنایع دستی و گردشگری ارومیه

۲۸ مرداد ۱۳۹۸ / در میراث فرهنگی

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهگی استان یزد از حضور فعالان گردشگری شهرستان مهریز در دومین نمایشگاه و جشنواره سراسری گردشگری و ششمین نمایشگاه صنایع دستی ارومیه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد؛ “محمدرضا دهقان مهرجردی” با اشاره به برگزاری ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی و دومین نمایشگاه ملی گردشگری استان آذربایجان غربی گفت: فعالان گردشگری شهرستان مهریز به عنوان نماینده استان یزد در این نمایشگاه چهار روزه حضور دارند.

دهقان با بیان اینکه ۱۸ استان در این نمایشگاه حضور دارند افزود: فعالان کردشگری شهرستان مهریز نیز در این جشنواره به معرفی قابلیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری و صنایع دستی این شهرستان می‌پردازند.

او با شاره به اینکه ۱۰۰ غرفه گردشگری و صنایع دستی در این نمایشگاه حضور دارند اظهار داشت: نمایندگان ۲۰ اقامتگاه بوم‌گردی و ۱۳ گروه عشایری از استان‌های مختلف کشور در این جشنواره حضور دارند تا ظرفیت‌های گردشگری منطقه خود را به مردم معرفی کنند.

دومین جشنواره ملی گردشگری و ششمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی آذربایجان‌غربی از ۲۶ تا ۲۹ مرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی ارومیه واقع در پارک جنگلی این شهر پذیرای بازدیدکنندگان است.

آخرین مطالب

بازنگری، تدقیق و لایه‌بندی محدوده عرصه و حریم بافت تاریخی شهر یزد انجام شد

تدقیق بیش از ۶ هزار هکتار از عرصه‌های تاریخی اردکان با تصویب ضوابط حفاظتی

۹ برگزیده یزدی در جمع برترین‌های مسابقات قرآن و عترت وزارت میراث‌فرهنگی

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ از روایت خشت تا هوش مصنوعی؛ وقت ساختن گردشگری آینده است

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت روز جهانی و هفته گردشگری

دومین رویداد «آوای افق در خانه‌های خشتی» در اردکان برگزار می‌شود

معاون گردشگری استان یزد:
تمرکززدایی از یزد با توسعه رویدادهای گردشگری در شهرستان‌ها انجام می‌شود

فناوری و هوش مصنوعی، گردشگری یزد را به سمت پایداری خواهد برد

برپایی غرفه پایگاه مقاومت بسیج معراج اداره کل میراث‌فرهنگی یزد در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی

برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری گردشگری کشور در یزد/ «مهر یزد» با بیش از ۳۰ ویژه‌برنامه آغاز می‌شود

شهرهای خواهرخوانده؛ ظرفیت مغفول یزد برای توسعه گردشگری بین‌المللی

مجمع عمومی راهنمایان گردشگری استان یزد برگزار شد