معاون گردشگری:
فعالیت راهنمایان گردشگری تنها با کارت رسمی مجاز است

۱۴ آذر ۱۳۹۸ / در دسته بندی نشده

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «ارائه توضیحات فقط با راهنمایان دارای کارت رسمی گردشگری مجاز است.»

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، ولی تیموری، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در روز اول سفر خود به استان یزد گفت: «راهنمایی گردشگران در تور های داخلی و خارجی تنها با راهنمایان دارای کارت رسمی گردشگری از سوی وزارت میراث فرهنگی مجاز است.»

او افزود: «هدف از اجرای این قانون حمایت از راهنمایان گردشگری است که به صورت تخصصی، رسمی و مجاز در این زمینه فعالیت دارند.»

تیموری اظهار داشت: «انتقال اطلاعات دقیق به گردشگران و جلوگیری از فعالیت راهنمایان غیر مجاز از مزایای حمایت از راهنمایان داری مجوز رسمی است.»

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود:« بسیاری از سایت های تاریخی و رسمی راهنمایانی را که هیچگونه مجوزی از وزارت گردشگری ندارند به کار می گیرند که ضربه ی زیادی به صنعت گردشگری و فرهنگی وارد می کند.»

تیموری ادامه داد: «انتقال اطلاعات صحیح از اماکن تاریخی و گردشگری رسالت راهنمایان گردشگری است و باید به خوبی انجام شود.»

انتهای پیام/

آخرین مطالب

شهرداری یزد کفسازی محور گلچینان را اجرا می‌کند

توسعه زیرساخت‌های گردشگری، سرمایه‌ای ماندگار برای آینده یزد

تجربه استادکاران پیشکسوت؛ گنجینه‌ای زنده برای صیانت از هویت تاریخی و معماری یزد

هنرستان صنایع غذایی قهوه‌چی در یزد افتتاح شد

سومین رویداد سه‌شنبه‌های میبدگردی در محله تاریخی کنزی‌های بشنیغان برگزار می‌شود

جشنواره تابستانه و جشنواره خرما فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری بافق

دومین جشنواره از بذر تا نذر در تنگ چنار مهریز برگزار شد

نخستین نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته در یزد برگزار می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:
بافق فراتر از معدن، در مسیر توسعه صنایع‌دستی و ظرفیت‌های بومی است

هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرمای بافق آغاز به کار کرد

میراث تاریخی یزد در مسیر مرمت اصولی/ آموزش استادکاران در اولویت قرار گرفت

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری:
تکمیل و تدوین نقشه باستان‌شناسی بهاباد/ برنامه‌ریزی‌های حفاظتی آینده