مرمت اضطراری خانه تاریخی وحشی بافقی آغاز شد

۱۰ آذر ۱۳۹۹ / در میراث فرهنگی

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان یزد از آغاز مرمت اضطراری خانه تاریخی وحشی بافقی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد:

محمدرضا فلاحتی سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان یزد گفت: خانه ای تاریخی، در محله آروک و درکنار حصار تاریخی ایلخانی شهر یزد قراردارد که براساس متون تاریخی و بررسی اشعار وحشی بافقی، می توان گفت محل سکونت این شاعر بلند آوازه بوده است.

او با بیان اینکه این خانه‌ ی تاریخی، به نام صاحب بعدی آن با عنوان خانه تاریخی «بیات» در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده، افزود:این بنا براساس پژوهش‌های انجام شده، از دوران تیموری محل سکونت بوده و در دوره صفوی بازسازی شده است.

فلاحتی ادامه داد: شواهد تاریخی نشان می دهد این خانه تاریخی که دارای تزئینات، سردر گلین و اتاقی به نام حجله خانه است، بخشی از یک خانه بزرگتر بوده و محل سکونت وحشی بافقی این فضای باقی مانده بوده است.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان یزد اظهار داشت: به علت دست نخورده بودن معماری خانه و اهمیت تاریخی آن، مرمت اضطراری این بنا به صورت استحکام بخشی دیوارها، بازسازی سقف های تخریب شده، بند کشی اجر فرش پشت بام، شمشه گیری و اندود کاهگل دست انداز پشت بام آغاز شده است.

آخرین مطالب

مرمت بقعه تاریخی شیخ بهاءالدین مروست/ پاسداری از یادگار عرفان و معماری سده هشتم هجری

دیدار مدیرکل میراث فرهنگی یزد با معاونین وزارت میراث فرهنگی؛ بررسی مسائل و اولویت‌های اجرایی استان

مدیرکل میراث‌فرهنگی یزد تأکید کرد:
ضرورت نقش رسانه‌ها در صیانت از میراث‌فرهنگی/ آمادگی روزنامه کیهان برای حمایت از رونق گردشگری و حفظ ابنیه تاریخی

آغاز مرمت معابر بافت تاریخی ابرکوه

سیدمحمد رستگاری
روایتی از هنر، هویت و توانمندی‌های یزد در دیدار با مقامات عراقی

نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع وابسته یزد برگزار شد

بازدید میدانی از جاده کمپ‌های کویری یزد انجام شد

روند اجرای پروژه‌های مرمتی میراث‌فرهنگی استان یزد بررسی شد

گام تازه تفت برای احیای بافت‌ها و بناهای تاریخی

آغاز مانیتورینگ آثار شاخص شهر تاریخی/ پایش مستمر، مهم‌ترین ابزار حفاظت از میراث جهانی یزد

آغاز عملیات مرمت و استحکام‌بخشی برج تاریخی روستای هدف گردشگری توت اردکان

رئیس میراث‌فرهنگی ابرکوه:
مرمت قلعه تاریخی شهرسب ابرکوه آغاز شد