۹۲ بنا تاریخی استان یزد در اختیار صندوق احیاء /یزد، شاخص ترین شهر در میزان سرمایه پذیری است

۱۶ آبان ۱۳۹۸ / در میراث فرهنگی

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی گفت: 《۹۲ بنا تاریخی استان یزد برای مرمت و بهره برداری در اختیار صندوق احیا است》.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، هادی میرزائی، مدیرعامل و رئیس هیئت‌ مدیره صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی، ظهر امروز، چهارشنبه ۱۶ آبان در نشست با استادان دانشگاه به منظور بررسی روند احیاء و مرمت بناهای تاریخی، گفت: 《اکنون ۹۲ بنای تاریخی از استان یزد برای مرمت و بهره برداری به صندوق احیا تفویض شده است》.

او مهم ترین اولویت صندوق احیا را همکاری با نخبگان و بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: 《با استفاده از منابع ملی به تنهایی امکان مرمت و احیاء بنا های تاریخی وجود ندارد و بناهایی که به بخش خصوصی واگذار شده امروز به بناهای فاخر تبدیل شده است》.

میرزائی، اعتماد به نقد های دانشجویان و فضای دانشگاهی را در مرمت و احیا بناهای تاریخی موثر دانست و اظهار داشت: 《طراحی و ساخت سر در دانشگاه تهران و سایر بناهای فاخر در کشور نتیجه های اعتماد به جوانان معاصر است که به عنوان الگو در دنیا مطرح می شود》.

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی افزود: 《صندوق احیا، مجوز بهره برداری مکان های تاریخی را تنها برای اقامتگاه و هتل صادر نمی کند بلکه از کاربری های فرهنگی و هنری نیز استقبال می کند》.

میرزائی اظهار داشت:《 به منظور احیاء و بهره برداری از بناهای تاریخی نباید به هویت و شان اثر تاریخی خدشه ای وارد شود》.

او با بیان اینکه استان یزد یکی از شاخص ترین شهرها در میزان سرمایه پذیری است، ادامه داد:《 باید فرصت های سرمایه گذاری را بیشتر کنیم تا فارغ از کسب درآمد کاربری های متنوعی را در فضاهای سنتی و تاریخی ایجاد کنیم‌》.

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی گفت: 《بنا بر قانون ماده ۸ حمایت از هنرمندان ‌و استادکاران، صندوق احیاء از سال ۹۶ به صندوق توسعه صنایع دستی، فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی تغییر عنوان داده و این صندوق در این راستا اقدامات و راهبردهای جدیدی را ملاک عمل خود قرار داده است》.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گورماست؛ میراث خوراکی استان یزد با طعم انار

کانون مشورتی محلات یزد در پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد تشکیل شد

معاون گردشگری استان یزد:
رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های گردشگری یزد نقش‌آفرین هستند

آغاز مرمت خانه تاریخی ارزانی ابرکوه

بافق میزبان هشتمین جشنواره تابستانه و پنجمین جشنواره خرما

حمایت ۸۲ میلیارد تومانی از هنرمندان یزدی/ از بافت تاریخی تا بازارهای جهانی

کنترل و ریشه‌کنی سوسک چوب‌خوار در موزه مفاخر اردکان/ اجرای دومین مرحله سم‌پاشی در مجموعه آب‌انبارهای احمدآباد

فهرج؛ الگویی از مرمت مشارکتی بافت تاریخی روستایی در یزد

فصل نخست بررسی باستان‌شناسی تفت؛ از شناسایی قلعه فخرآباد تا کشف دست‌افزارهای سنگی

پیوند میراث فرهنگی، آموزش دانشگاهی و حقوق در یک تجربه میدانی در قنات زارچ یزد

محافظت پیشگیرانه و بلندمدت از موزه بزرگ یزد در برابر آسیب موریانه

حاجی‌آباد زرین میزبان چهارمین جشنواره تجربه‌محور برداشت خرما شد