لزوم هم‌افزایی انجمن مرمت و گردشگری / برون‌سپاری وظایف میراث فرهنگی به انجمن مرمت

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ / در میراث فرهنگی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد بر لزوم برون‌سپاری وظایف میراث فرهنگی به انجمن مرمت و حمایت از این انجمن تأکید کرد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، روز یکشنبه ۸ اسفندماه احمد آخوندی در نشست با انجمن مرمت که در محل اداره‌کل برگزار شد، بابیان اینکه انجمن مرمت موردحمایت صددرصدی خواهد بود، اظهار کرد: «باید برخی از وظایف میراث فرهنگی برون‌سپاری شود که مصداق این اقدامات را می‌توانیم مشاوره‌ها و نظارت‌های میدانی بدانیم.»
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد بابیان اینکه مرمت و گردشگری باید هم‌افزا شوند، گفت: «ما و انجمن مرمت به‌واسطه اقدامات و وظایف مربوطه، لازم و ملزوم یکدیگر هستیم.»
او با تأکید بر لزوم پرورش نیروهای استادکار ماهر تصریح کرد: «استادکارهای ما در قالب نیروی متخصص در حال انقباض هستند و ما باید نیروهای انسانی موردنیاز برای فعالیت در حوزه مرمت را پرورش دهیم.»
آخوندی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه باید مانع تغییر هویت بافت تاریخی و عرصه جهانی شویم، تأکید کرد: «هویت بافت تاریخی باید حفظ‌شده و سکونت و فرهنگ بومی در آن رونق داشته باشد و صرفاً نباید نگاه اقتصادی بر بافت تاریخی حاکم باشد، لذا لازم است انجمن مرمت در این زمینه ورود پیدا کنند.»

آخرین مطالب

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدای امیرچقماق ادای احترام کردند

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران
روایت ایثارگران بخشی از میراث تاریخ معاصر ایران است

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی:
ظرفیت‌های فیزیکی و مجازی برای عرضه صنایع‌دستی به کار گرفته شود

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید صالح بناء هنزائی