استاندار یزد عنوان کرد
لزوم توسعه گردشگری هوشمند در یزد با برنامه‌ریزی برای تمام ابعاد و جوانب آن

۱۶ آبان ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

استاندار یزد به تبیین لزوم توسعه گردشگری هوشمند با برنامه‌ریزی برای تمام ابعاد و جوانب آن پرداخت و گفت: «با توجه به‌سرعت بالای تغییر و تحولات دنیا در سایه توسعه علم و فناوری، در صورت کندی بروزرسانی ساختارهای سنتی، از اتفاقات این بخش عقب خواهیم افتاد.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مهران فاطمی عصر روز یکشنبه ۱۵ آبان ماه در نشست شورای توسعه گردشگری استان یزد، ضمن قدردانی از فعالیت‌های دبیرخانه شورای توسعه و پیشرفت گردشگری گفت: «پیش از برگزاری نشست‌های شورای گردشگری، اتاق فکرهایی با افراد درگیر با محتوا و موضوع نشست برگزار و پیشنهادات مشخص، شفاف و کارشناسی شده خروجی آن جلسات، برای تصمیم‌گیری نهایی و تعیین وظیفه هر دستگاه جمع‌بندی شود.»

استاندار یزد با بیان اینکه نشست شورای توسعه گردشگری استان با حضور بخش خصوصی در کنار مدیران دستگاه‌ها معنا پیدا می‌کند، اظهار داشت: «نشست‌های این حوزه باید روزبه‌روز قوی‌تر و پرمحتواتر از گذشته پیش رود.»

فاطمی در ادامه به تبیین لزوم توسعه گردشگری هوشمند با برنامه‌ریزی برای تمام ابعاد و جوانب آن پرداخت و خاطرنشان کرد: «با توجه به‌سرعت بالای تغییر و تحولات دنیا در سایه توسعه علم و فناوری، در صورت کندی بروزرسانی ساختارهای سنتی، در دنیای مدرن امروز، از اتفاقات این بخش عقب خواهیم افتاد.»

او با بیان اینکه نمی‌توان در برابر تغییرات مقاومت کرد، افزود: «بهترین رویکرد در مواجه با این امر، مدیریت تغییر و تحولات در بخش‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، گردشگری و … است.»

فاطمی با اشاره به اینکه گردشگری هوشمند روزبه‌روز در حال‌ توسعه است، تأکید کرد: «باید برنامه‌ها و رویکردهای بخش دولتی و خصوصی در مسیر توسعه گردشگری هوشمند مشخص شود.»

استاندار یزد ادامه داد: «در صورت عدم برابری سرعت تغییرات و بروزرسانی رویکردهای حوزه گردشگری استان با سرعت تغییرات دنیا، مدیریت مسائل و موضوعات این بخش و حتی مدیریت روایت تاریخ، تمدن، اصالت و هویت استان در دست افراد غیریزدی می‌افتد.»

او با بیان اینکه مباحث مربوط به گردشگری هوشمند و فناوری‌های نوین مالی باید جدی گرفته شود، گفت: «پول و دلار ابزارهای سنتی اقتصاد بوده و قطعاً در زمان‌های پیش رو تغییر خواهد کرد، لذا در صورت عدم فراهم‌سازی زیرساخت‌ها و تدوین راهبردها بدون آینده‌پژوهی، قطعاً محکوم‌ به شکست خواهیم بود.»

فاطمی در ادامه به دغدغه‌های ارائه‌شده پیرامون توسعه گردشگری هوشمند اشاره کرد و افزود: «آسیب‌های این حوزه باید احصا و نسخه مشخصی برای رفع آن‌ها نوشته شود.»

استاندار یزد با اشاره به نقش بسزای تولید و انتشار محتواهای گردشگری در معرفی یزد و جذب گردشگران داخلی و خارجی، گفت: «باید برای هر ذائقه محتوا و روایت خاص و جذاب از ظرفیت‌ها تولید و منتشر کرد.»

فاطمی در پایان خطاب به مدیران حاضر در جلسه گفت: «دوران مسئولیت بسیار کوتاه است بنابراین باید بهره‌وری عمر مسئولیت خود را بالا برده و روند اجرای اقدامات را سرعت ببخشید.»

آخرین مطالب

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
بهاباد؛ مقصدی با ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی برای توسعه گردشگری است