قلعه حسین‌آباد هرات مرمت می‌شود

۰۱ مرداد ۱۴۰۱ / در میراث فرهنگی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم از آغاز مرمت قلعه حسین‌آباد در این شهرستان خبر داد.

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عباس قدیریان روز شنبه اول مردادماه با اعلام این خبر گفت: ««به‌منظور حفاظت از این قلعه حسین‌آباد و پیشگیری از تخریب آن، مرمت بنا به‌صورت دیوارچینی خشتی و چینه‌ای، احداث سقف، کاه‌گل بدنه و سقف، استحکام‌بخشی و اجرای ناودان انجام می‌شود.»
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خاتم ادامه داد: «قلعه حسین‌آباد هرات، دارای ده برج است و در میان قلعه‌های خاتم بیشترین تعداد برج را داراست.»
قدیریان اظهار داشت: «پلان این قلعه مستطیل شکل است و مصالح مورداستفاده در ساخت آن عمدتاً خشت و گل بوده که مختصراً در تزئینات آن از گچ استفاده است.»
به گفته او ورودی اصلی این قلعه قاجاری شامل دو برج و یک هشتی است که برج‌ها در طرفین درب ورودی قرارگرفته‌اند و این نوع طرح معماری درخور توجه است.»
قلعه حسین‌آباد به شماره ۲۲۱۰۶، اسفندماه سال ۱۳۸۶ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

آخرین مطالب

آغاز عملیات اجرایی بستان‌سرای وحشی بافقی با سرمایه‌گذاری ۱۴۵ میلیارد تومان

کنترل و مهار آسیب موریانه در خانه ثبتی فقیهی بافق

پنجمین جشنواره «کوچه آشتی‌کنان» یزد برگزار می‌شود

استاندار یزد:
رونق گردشگری یزد فقط به گردشگران خارجی وابسته نیست

بوم‌گردی «بی‌بی صاحب‌جان» در میبد افتتاح شد

۱۸ پروژه گردشگری و صنایع‌دستی یزد در هفته دولت افتتاح می‌شود

نخستین سکه ضرب یزد در نشست تخصصی پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد بررسی شد

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه مردم‌شناسی اشکذر/ روایت زندگی و مشاغل سنتی در حمام قاجاری

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه تاروپود یزد/ روایت تاریخ نساجی در فضای یک کارخانه قدیمی

عملیات مرمت و بازسازی چاپارخانه میبد در مسیر حفاظت از میراث‌فرهنگی

بازدید مدیرکل موزه‌های کشور از موزه دیرینه‌شناسی کامبرین یزد

بازدید مسئولان استانی از ۲ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در اردکان