صنایع‌دستی یزد باید رویداد محور شود

۳۰ تیر ۱۴۰۱ / در صنایع دستی

سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان یزد رویداد محور کردن صنایع‌دستی یزد را از لازمه‌های معرفی این حوزه دانست و گفت: «باید بتوانیم تقویم استانی و ملی در حوزه صنایع‌دستی داشته باشیم و جشنواره‌های متعددی را برگزار کنیم، از طرفی این مناسبت‌ها را در قالب تقویم ملی صنایع‌دستی نیز داشته باشیم.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عبدالمجید عربی روز پنج‌شنبه ۳۰ تیرماه ضمن تقدیر از زحمات معاونت قبلی بابیان اینکه اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت می‌تواند به رفع برخی دغدغه‌ها منتج شود، گفت: «صنایع‌دستی می‌تواند مقصد گردشگری باشد و گردشگری تجربه محور جزء جاذبه‌های یک شهر شود.»
سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان یزد بابیان اینکه ویترین صنایع‌دستی دودسته است، گفت: «ویترین مجازی و فیزیکی را در این حوزه می‌توانیم نام ببریم اما در حوزه مجازی، خوب عمل نکردیم و اگر کارگروه فضای مجازی ذیل صنایع‌دستی تأسیس شود می‌تواند منجر به اتفاقات خوبی شود.»
عربی بابیان اینکه فقط سرمایه‌گذاری ما محدود به اینستاگرام شده است گفت: «باید به فضای مجازی بسیار اهمیت بدهیم و در خصوص اپلیکیشن‌های تخصصی کشورهای مختلف کسب داده کرده و بر آن‌ها نیز سرمایه‌گذاری کنیم.»

آخرین مطالب

«از دل دست»؛ جلوه‌ای از خلاقیت و روایت‌های نو در هنر سفال یزد

اجرای عملیات مرمت پشت بام میدان تاریخی خان بافق

مشارکت مردم در ساماندهی و مرمت کاروانسرای اربابی مهدی‌آباد بهادران مهریز

اجرای عملیات حفاظت پیشگیرانه از بازار کاشیگری یزد در برابر آسیب موریانه

گسترش فضاهای عرضه صنایع‌دستی در شهر تاریخی یزد/ بازارچه جدید در موزه تار و پود

حضور درخشان هنرمندان یزدی در نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی کرمانشاه/ درخشش دست‌یافته‌های دارالعباده در غرب کشور

معاون صنایع‌دستی یزد خبر داد:
معرفی ۳۰۰ طرح صنایع‌دستی یزد برای دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی

دورهمی اعضای جامعه هتلداران استان یزد برگزار شد

گامی نو در بازار سازی صنایع‌دستی یزد؛ هنرمندان استان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و اتکا معرفی شدند

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن