شرکت مشترک اداره کل فنی و حرفه ای و معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان یزد در جلسه بررسی روند اجرای تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش
ویدئو کنفرانس بررسی روند اجرای تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، چهارشنبه دهم خرداد ماه در جلسه ای با حضور معاونین ، مدیران کل و کارشناسان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور راهکارهای عملیاتی نمودن تفاهم نامه منعقده فیمابین از طریق ویدئو کنفرانس بررسی شد.
در آغاز جلسه معاون آموزش سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور با اشاره به اهداف انعقاد تفاهم نامه ها، بیان داشت:یکی از موثرترین راهکارها برای تعامل با محیط و بازار کار و ارزیابی نیازهای آن انعقاد تفاهم نامه است.
"سیدعلی موسوی" افزود: سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشوردر همکاری با سایر دستگاههای اجرایی باید به گونه ای عمل کند که محیط را تحت تأثیر قرار داده و ضمن انتقال و تبادل تجربیات موفق و تجزیه و تحلیل آن به مشارکت جمعی و تغییر و تحول در اجرای آموزش های مهارتی دست یابد.
موسوی سپس با اشاره به تفاهم نامه منعقده با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آن را نمونه موفقی در این زمینه خواند و گفت:یکی از مهم ترین اهداف دنبال شده در این تفاهم نامه سفارش محور بودن آموزش بر اساس نیاز مناطق شناسایی شده می باشد که تاکنون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توانسته است بیش از نیمی از آموزش های خود را دراین خصوص سامان بخشی کند.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور با اشاره به کارآموزی در محیط واقعی کار،از روستاها و مناطق محروم به عنوان گروه هدف در تولید و آموزش صنایع دستی نام برد و از همه دست اندرکاران این امر خواست تا با هم افزایی و توجه ویژه از این ظرفیت استفاده کنند.
وی همچنین آموزش فارغ التحصیلان دانشگاهی را به عنوان یکی از مهمترین نیروهای انسانی در این زمینه دانست.
در ادامه این ویدئو کنفرانس "علی شیزری" مدیرکل دفتر توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان متولی قانونی آموزش های مهارتی در کشور نام برد و بر هدف مند کردن آموزش ها از طریق نیازسنجی تأکید کرد.
لازم به ذکر است مدیران کل ادارات استانها و نمایندگان شرکت کننده از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه در ویدئو کنفرانس، به بیان نقطه نظرات خود پرداخته که اهم آن پیرامون تأمین اعتبار خرید خدمات از آموزشگاههای آزاد برای آموزش،بازنگری در استانداردهای تدوین شده بین دو سازمان در این رابطه، توجه ویژه به آموزش از طریق آموزش در محیط واقعی کار ،تشکیل بانک اطلاعاتی هنرمندان صنایع دستی و شناسایی بیشتر مناطق روستایی و شهری دارای ظرفیت های تولید صنایع دستی بود.
شایان ذکر است: معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با حضور در اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان به همراه معاون اداری وپشتیبانی این اداره کل از طریق ویدئو کنفرانس در این برنامه حضور و به تبادل نظر پرداختند.