سلفی گرفتن با مونوپاد در موزه های استان یزد ممنوع شد

۰۳ مرداد ۱۳۹۶ / در عمومی

مدیر کل میراث فرهنگی استان یزد از ممنوع شدن همراه داشتن دستگاه مونوپاد در موزه های این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، "فاطمه دانش یزدی" دلایل امنیتی را علت ممنوع شدن انتقال و استفاده از مونوپاد (تک پایه عکسبرداری) برای سلفی گرفتن در موزه های استان و کشور عنوان کرد و گفت: اگرچه تب جهانی سلفی گرفتن همچنان در حال گسترش است و ارائه دهندگان خدمات اقامت و سفر، آن را ابزاری مناسب برای بازاریابی یافته اند اما استفاده از مونوپاد مشکلاتی را هم به همراه دارد، استفاده از چنین ابزاری هم می تواند به ویترین ها و اشیا ضربه بزند و هم به عنوان وسیله حمله و درگیری احتمالی از آن استفاده شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد تصریح کرد: موزه ها در عصر حاضر جایگاه ویژه ای در توسعه و پیشرفت گردشگری و صنعت جهانگردی ایفا می کنند و موزه ها یکی از پتانسیل های قوی در جذب گردشگر به شمار می آیند، حفظ و نگهداری اشیاء عتیقه در موزه های بومی بی شک باعث غنی شدن موزه های داخلی و به دنبال آن موجب افزایش تعداد بازدیدکنندگان و توسعه صنعت گردشگری می گردد.

دانش یزدی در ادامه با بیان اینکه در منشور بازدید موزه های مطرح دنیا هم استفاده از مونوپاد ممنوع شده است، گفت: ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز برای توسعه و بهبود موزه ها، نیاز به رعایت استانداردهای جهانی داشته که رعایت اینگونه استانداردها سبب جلوگیری از نابودی و تخریب این آثار و به تبع به افزایش بازدیدکنندگان می انجامد، نگرش جهان امروز به موزه ها به عنوان یکی از نهادهای فرهنگی چنان است که این نهاد در برنامه ریزی فرهنگی کشور سهم و نقش بسزایی دارد، امید است تا با ایفای نقش همه نهادها و ارگانهای مسئول در کشورمان زمینه فراهم آوردن ابزار فرهنگی مختلف در ارتباط فرهنگ ها و در نتیجه موجبات آشنایی مردم را با فرهنگ جامعه با زبان موزه فراهم کرده و شناخت مردم را در این باره افزایش دهیم واز این طریق نیز به باروری فرهنگ جامعه کمک نماییم.

آخرین مطالب

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدای امیرچقماق ادای احترام کردند

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران
روایت ایثارگران بخشی از میراث تاریخ معاصر ایران است

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی:
ظرفیت‌های فیزیکی و مجازی برای عرضه صنایع‌دستی به کار گرفته شود

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید صالح بناء هنزائی