سفر ۲ روزه مدیر عامل صندوق توسعه و احیا به یزد/ احیای مجموعه تاریخی چرخاب و فهادان سرعت می‌گیرد

۱۶ آذر ۱۴۰۲ / در گردشگری و سرمایه گذاری

مدیر عامل صندوق توسعه و احیا از سرعت گرفتن احیای مجموعه تاریخی چرخاب شهر اردکان و فهادان یزد خبر داد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، شهاب طلایی طی سفری دو روزه سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۴ و ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲ به یزد، از بناهای تاریخی استان یزد بازدید می‌کند.

‌مدیر عامل صندوق توسعه و احیا در روز اول این سفر، از مجموعه چرخاب در شهر اردکان، مجموعه حجت‌آباد وزیر در شهرستان اشکذر و باغ پهلوان‌پور در شهرستان مهریز دیدن کرد.

در کنار این بازدیدها قرار است مشکلات بناهای گفته‌شده طی جلساتی با سرمایه‌گذاران و مسئولان استان و شهرستان بررسی و رفع شود. در ادامه این سفر، عصر روز گذشته سه‌شنبه ۱۴ آذرماه جلسه مشترک مدیرعامل صندوق و کمیسیون گردشگری شورای شهر یزد برگزار شد.

در انتهای روز اول سفر نیز جلسه‌ای بین مدیر عامل صندوق توسعه و احیا و سید محمد رستگاری میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد با موضوع احیای حداکثری بناهای تاریخی صندوق در این استان برگزار شد.

برنامه روز دوم سفر بازدید از مجموعه‌ تاریخی فهادان، خانه شادمان و پردیس ابرکوه است. بازدید از خانه‌ حضیره‌ای، بافت  ثبت جهانی یزد، خانه کاشفی، مجموعه خانه‌ حیرانی و خانه شادمان نیز در روز دوم این سفر انجام می‌شود.

در ادامه این سفر، مدیران فنی و حقوقی صندوق توسعه و احیا نیز با دادستان یزد و دادستان ابرکوه نیز  دیدار می‌کنند و درباره مشکلات بناهای تاریخی استان یزد به گفت‌وگو و تبادل نظر می‌پردازند.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان