مهندس ضرغامی در سفر به شهرستان خاتم:
سرچشمه نهر مسیح ظرفیت خوبی برای جذب گردشگر دارد/ ضرورت حفاظت از مناطق ارزشمند میراثی

۱۶ تیر ۱۴۰۲ / در میراث فرهنگی

ضرغامی گفت: هرات به دلیل فاصله طولانی از شهر یزد نیاز به طراحی و ایجاد انگیزه دارد تا گردشگران این مسیر طولانی را طی کنند و لذا باید عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، سید عزت‌الله ضرغامی در حاشیه بازدید از سرچشمه نهر مسیح با اشاره به اینکه شهرستان خاتم یکی از نقاط محروم در کشور است، گفت: سرچشمه نهر مسیح از ظرفیت خوبی برای جذب گردشگر برخوردار است.

ضرغامی با اشاره به اینکه هر چه این مناطق رونق بیشتری بگیرد فرصت خوبی برای گردشگری و برای مردم خواهد بود، افزود: در حال حاضر شهر هرات مشکل اقامتی دارد و با رفع مشکل اقامتی قطعا گردشگران خارجی و داخلی جذب خواهند شد.

ضرغامی با اشاره به بازدید از قلعه محمدباقری نیز گفت: این قلعه موقعیت خوبی در شهر هرات دارد و لازم است با فراهم آوردن طرح جامعی برای این مناطق کار بزرگی طراحی و اجرا شود.

او تأکید کرد: مسائل این مجموعه باید زودتر حل و فصل شود. لازم است از مناطق ارزشمند میراثی و طبیعی حفاظت شود و مرمت و بازسازی به خوبی انجام شود.

او در پایان گفت: هرات به دلیل فاصله طولانی از شهر یزد نیاز به طراحی و ایجاد انگیزه دارد تا گردشگران این مسیر طولانی را طی کنند و لذا باید عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

گسترش فضاهای عرضه صنایع‌دستی در شهر تاریخی یزد/ بازارچه جدید در موزه تار و پود

حضور درخشان هنرمندان یزدی در نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی کرمانشاه/ درخشش دست‌یافته‌های دارالعباده در غرب کشور

معاون صنایع‌دستی یزد خبر داد:
معرفی ۳۰۰ طرح صنایع‌دستی یزد برای دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی

دورهمی اعضای جامعه هتلداران استان یزد برگزار شد

گامی نو در بازار سازی صنایع‌دستی یزد؛ هنرمندان استان به فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و اتکا معرفی شدند

ثبت ۱۰ میراث ناملموس یزد در فهرست آثار ملی کشور

پلمب یک باب منزل قدیمی در یزد به دلیل حفاری غیرمجاز

شهرستان ابرکوه محل تلاقی تاریخ، اسطوره و جغرافیای کهن

یزد در افق تعاملات آسیایی؛ از توسعه خواهرخواندگی تا کسب عناوین بین‌المللی

آموزش ۸۴۵ علاقه‌مند و ارتقای مهارت ۵۰ صنعتگر صنایع‌دستی در یزد

«عارسُک جُلی» ابرکوه با پیام صلح و دوستی در موزه صلح تهران روایت می‌شود

اقامتگاه بوم‌گردی فاقد مجوز در شهرستان ابرکوه پلمب شد