رونمایی از گردشگری خوراک و آشنایی با فرآوردههای زنبورعسل در یزد
گردشگری خوراک و آشنایی با فرآوردههای زنبورعسل به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری در بافت تاریخی یزد برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، سید محمد رستگاری شامگاه چهارشنبه چهارم مهرماه در حاشیه برگزاری گردشگری خوراک و آشنایی با فرآوردههای زنبورعسل در یزد با اشاره به برگزاری بیش از ۵۹ برنامه در هفته گردشگری گفت: در این هفته از انواع گردشگریها رونمایی میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد با بیان اینکه، یزد علاوه بر جاذبههای تاریخی، در زمینه گردشگری طبیعی هم از ظرفیتهای خوبی برخوردار است، افزود: گردشگری زنبورعسل میتواند در معرفی گردشگری طبیعی نقش مؤثری داشته باشد.
میرزایی مسئول برگزاری برنامه کافه عسل در یزد هم بیان کرد: گردشگری زنبورعسل باعث افزایش آگاهی مردم از اهمیت حفظ زنبورهای عسل میشود. این گردشگری از اهمیت اقتصادی گستردهتری برخوردار است و از سویی به اقتصاد زنبورداران محلی کمک خواهد کرد.
او تصریح کرد: گردشگران در قالب گردشگری زنبورعسل میتوانند از عسل خانگی خوشمزه لذت ببرند و همزمان با تاریخ، سنت و فرهنگ زنبورداری ایران آشنا شوند.
انتهای پیام/