رونمایی از کتاب ایران و اندلوس در یزد

۱۰ خرداد ۱۴۰۴ / در گردشگری و سرمایه گذاری

آیین رونمایی و امضای کتاب «ایران و اندلوس، سازه‌های آبی و باغ‌های بهشتی در ایران باستان» با حضور نویسنده اثر و با استقبال گرم جمعی از علاقه‌مندان به فرهنگ، دانش و تمدن ایرانی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد شامگاه چهارشنبه ۷ خردادماه، آیین رونمایی و امضای کتاب ایران و اندلوس، سازه‌های آبی و باغ‌های بهشتی در ایران باستان با حضور نویسنده اثر، ایزابل بلانکو و مترجم کتاب، زهره منتظر در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه امام جواد (ع) برگزار شد.

در ابتدای برنامه، مدیر دانشکده هنر و معماری دانشگاه امام جواد (ع)، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران، به تشریح اهمیت موضوع کتاب و جایگاه آن در مطالعات تاریخی و فرهنگی پرداخت.

در ادامه سید محمد رستگاری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد و ابراهیم کاظم نژند، مدیر پایگاه میراث جهانی قنات زارچ، به نمایندگی از حامیان میراث فرهنگی کشور، به بیان دیدگاه‌های خود درباره ضرورت پاسداشت و معرفی آثار و دستاوردهای تاریخی ایران پرداختند.

در بخش پایانی مراسم، ایزابل بلانکو با اشاره به محتوای کتاب و سفرهای پژوهشی خود، به تبیین نقش برجسته دانش و تمدن ایرانی در شکل‌گیری و شکوفایی تمدن غرب اشاره کرد.

انتهای پیام/

آخرین مطالب

پیام مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد به مناسبت هفته دفاع مقدس

تفت در مسیر احیای میراث تاریخی؛ پایش میدانی پروژه‌های مشارکتی

جلیقه سنتی یزد در قاب جهانی سوکا/ از ابرکوه تا مکزیک

پایان نخستین فاز بررسی و مستندنگاری باستان‌شناختی در بهاباد

خانه تاریخی حاتمی بهاباد در مسیر احیا/ آغاز عملیات مرمت با مشارکت شهرداری

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

سیدمحمد رستگاری
یزد؛ جایی که هنر ایران به تماشا می‌نشیند

مسجد تاریخی امام رضا(ع) رحیم‌آباد بهاباد با همدلی مردم مرمت شد

قنات زارچ پس از سه سال پیگیری صاحب سند مالکیت شد؛ تثبیت حقوق ۱۲۲۳ سهامدار و صاحب حق‌آبه

با هدف ثبت و معرفی بخشی از میراث ناملموس ابرکوه
پیشه‌وران سنتی ابرکوه به چاپ دوم رسید/ روایت ۲۳ مهارت کهن در عصر فناوری

بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی استان از روند پیشرفت فیزیکی باغ پرندگان یزد

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در گفت‌وگو با میراث‌آریا مطرح کرد
بافق؛ ظرفیتی برای پیوند میراث‌فرهنگی، گردشگری و کارآفرینی بانوان