رونق گردشگری یزد با تکیه بر جشن‌های مذهبی و ملی

۲۱ تیر ۱۴۰۱ / در گردشگری و سرمایه گذاری

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد از برگزاری رویدادهای متنوع گردشگری تا عید غدیر خم خبر داد و گفت: «در نظر داریم تا رونق گردشگری یزد را با تکیه بر رویدادهای متنوع دنبال کنیم و بتوانیم شاهد توسعه اقتصاد گردشگری استان باشیم.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، مصطفی سپهری روز سه‌شنبه ۲۱ تیرماه از حضور بیش از ۲۰۰۰ نفر در رویداد جشن ثبت یزد در فهرست آثار جهانی یونسکو خبر داد و گفت: «این رویداد با حضور جمعی از تشکل‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی و همچنین جمعی از سفرای کشورهای صربستان، جمهوری چک، قزاقستان و کره جنوبی برگزار شد.»
سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یزد بابیان این‌که جشنواره تابستانه در ادامه رویداد ثبت جهانی پابرجاست، تصریح کرد: «برگزاری رویدادهای متنوع در یزد، برای مردم به‌منظور رونق گردشگری و افزایش نشاط اجتماعی در حال برنامه‌ریزی است.»
او با اشاره به این‌که برنامه‌هایی را تا زمان عید غدیر خم در نظر گرفتیم، گفت: «رویدادهایی که از عید قربان در یزد برگزار شد تا عید غدیر خم ادامه‌دارند و مورد استقبال مردم قرارگرفته‌اند.»
سپهری با اشاره به برنامه‌ریزی برای جشن‌های مذهبی و ملی تصریح کرد: «در نظر داریم تا رونق گردشگری یزد را با تکیه بر رویدادهای متنوع دنبال کنیم و بتوانیم شاهد توسعه اقتصاد گردشگری استان باشیم.

آخرین مطالب

سیدمحمد رستگاری
اربعین؛ میراثی که انسانیت را روایت می‌کند

برنامه‌ریزی برای مرمت و احیای مجموعه تاریخی حسینیان یزد

بازدید استاندار یزد از روند مرمت قلعه تاریخی ابرندآباد و ساماندهی محوطه پیرامونی آن

هندسه همدلی
کوچه‌های آشتی‌کنان یزد؛ معماری در خدمت فرهنگ همدلی

اجرای تدابیر حفاظتی و امنیتی در موزه مردم‌شناسی تفت هم‌زمان با شرایط جنگ تحمیلی

رقومی‌سازی اطلاعات ۶۳۰ اثر تاریخی ثبت‌ شده شهرستان یزد انجام شد

رئیس کمیسیون گردشگری و عضو شورای اسلامی شهر یزد
خواهرخوانده‌های یزد در یک کتاب تخصصی معرفی می‌شود

برج تاریخی روستای توت ساماندهی و مرمت اضطراری می‌شود

شناسایی بیش از ۱۶۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی در بررسی‌های باستان‌شناسی استان یزد

مرمت خانه تاریخی امامزاده‌ای یزد با اجرای عملیات استحکام‌بخشی و احیای اجزای معماری

دومین جلسه شورای آموزش گردشگری استان یزد برگزار شد

نشست بررسی وضعیت مسیر کمپ‌های کویری محدوده جاده نصر برگزار شد