رونق اقتصادی بافق با هنر حصیربافی

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ / در صنایع دستی

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از کارگاه‌های حصیربافی واقع در میدان خان شهرستان بافق، به‌منظور بررسی ظرفیت‌های این شهرستان برای تبدیل‌شدن به شهر ملی حصیر گفت: «این هنر در رونق اقتصاد شهرستان بافق، نقش مؤثری ایفا می‌کند.»

به ‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، روز شنبه ۲۱ اسفندماه، معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به همراه مدیرکل آموزش و ترویج صنایع‌دستی کشور از کارگاه‌های حصیربافی شهرستان بافق بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت هنرمندان فعال در این کارگاه‌ها قرار گرفت.
معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در جریان این بازدید تأکید کرد: «با توجه به در دسترس بودن مواد اولیه حصیربافی، این هنر می‌تواند موجب اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی منطقه شود.»
در شهرستان بافق حدود ۲۰۰۰ نفر هنرمند رشته حصیربافی فعال هستند که با توجه به وجود بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار نخلستان در این شهرستان و تأمین مواد اولیه صنعت حصیربافی، این هنر یکی از صنایع اصیل و ریشه‌دار این شهرستان است که قدمتی کهن دارد.

آخرین مطالب

نشست تخصصی شکوه دیبا با محوریت بررسی و تحلیل هنر پارچه‌بافی در دوره صفویه، در یزد برگزار شد.

بازدید معاون صنایع‌دستی کشور و مسئولان جهاد دانشگاهی از دانشگاه علم و هنر یزد

بهاباد آماده ارائه ظرفیت‌های روستایی خود در نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی

تأکید معاون صنایع‌دستی وزیر میراث‌فرهنگی بر تبدیل ظرفیت‌های دانشگاهی به پروژه‌های عملیاتی

بازدید مسئولان میراث‌فرهنگی یزد از موزه دفاع مقدس

با همراهی مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران انجام شد
دیدار مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان یزد با امام جمعه یزد

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید محمدمهدی آخوندی ابراهیم‌آباد

بررسی راهکارهای توسعه صنایع‌دستی یزد در نشست معاون صنایع‌دستی کشور با شورای پژوهشی استان

مسئولان میراث‌فرهنگی به مقام شهدای امیرچقماق ادای احترام کردند

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی در امور ایثارگران
روایت ایثارگران بخشی از میراث تاریخ معاصر ایران است

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی:
ظرفیت‌های فیزیکی و مجازی برای عرضه صنایع‌دستی به کار گرفته شود

دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی با خانواده شهید صالح بناء هنزائی